Mine põhisisu juurde

Givenchy

Givenchy

Ylellisiä muotiluomuksia, korkealaatuista kosmetiikkaa ja upeita parfyymeja. Niistä on tehty ranskalainen brändi Givenchy, joka on ollut muodin ja kauneuden kärjessä jo 60 vuoden ajan innostaen jatkuvasti sekä naisia että miehiä luomaan tyylinsä uudelleen.

Givenchy-brändin tarina alkoi Pariisissa vuonna 1952, kun Hubert de Givenchy perusti nimeään kantavan muotitalon. Vuonna 1953 suunnittelija Hubert de Givenchy tapasi Audrey Hepburnin, ja tämä oli alku muotibrändin ja elokuva-alan läheiselle suhteelle. Hepburnistä tuli de Givenchyn muusa, ja tämä suunnitteli pukuja näyttelijättären elokuviin ja hioi hänen tyyliään.

Vuonna 1957 Givenchy lanseerasi tuoksun L’Interdit, joka oli alun perin suunniteltu näyttelijättärelle. Näin syntyi yritys Parfums Givenchy. Vähitellen syntyi myös muita ikimuistoisia tuoksuja, ja vuonna 1989 Givenchy laajensi toimintaansa kosmetiikkaan.

Ikonisesta Givenchy L’Interdit -tuoksusta ilmestyi sittemmin uusi ja modernimpi kukkaistuoksu, ja sen lisäksi markkinoille on tullut muitakin hyvin suosittuja Givenchy-tuoksuja, kuten Givenchy Irresistible ja Gentleman Givenchy.

Givenchy-tuoksut ovat ajattomia, ja ne tuovat kantajan personnallisuuden hyvin esiin luoden ainutlaatuisen tuoksuvaikutelman, joka tekee sinusta täysin unohtumattoman.

Katso koko teksti piilota teksti