GivenchyIrresistible Eau de Parfum Naisille

Givenchy Irresistible Eau de Parfum Naisille
Givenchy Irresistible Eau de Parfum Naisille
80 ml
86,90

Koodi: GIV08846 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita yli 40 eurolla saat lahjaksi tuoksunäytteitä sisältävän Discovery boxin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 22.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 19.10.2021

Kuvaus Givenchy Irresistible
Ainesosat

Vastustamaton tuoksu, joka on kuin luotu karismaattiselle ja vastustamattomalle naiselle. Sellainen on viettelevän ruusun ja vaalean puun kontrasteilla leikittelevä Givenchy Irrestible -tuoksu.

Unohda huolet, heittäydy tanssin pyörteisiin ja näytä, kuka todella olet. Sillä elämä on tanssia.

  • puinen, kukkainen ja hedelmäinen tuoksu
  • tuoksun kasvot on brittimalli Fran Summers
  • tuotiin markkinoille 2020

Tuoksun koostumus
Puiseen, kukkaiseen ja hedelmäiseen tuoksuyhdistelmään tietä näyttävässä johdannossa ovat pääosassa säkenöivä päärynä ja hibiscus abelmoschus -kasvi. Iholla pisimpään viipyvä pohjatuoksu tuo nenään setripuun lämpimät vivahteet ja myskin huumaavat aromit.

Tuoksun tarina
Irrestible-tuoksu esiteltiin vuonna 2020. Sen tuoksuyhdistelmän takana ovat parfymöörit Fanny Bal, Dominique Ropion ja Anne Flipo. Tuoksun kasvot on upea malli Fran Summers, jonka luonnollinen viehätysvoima lumoaa jokaisen. Särmikäs pullo on kunnianosoitus brändin perustajalle, Hubertus de Givenchylle, joka leikki mielellään erilaisilla ainesosilla ja vastakohdilla. Tuoksun motto on #IRRESISTIBLEISYOU eli ”sinä olet vastustamaton”.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Myskimalva, Päärynä
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Ruusu, Orris
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Virginian Cedar, Myski
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen, puumainen

Tietoja brändistä Givenchy

Givenchy yhdistää ranskalaisen eleganssin amerikkalaiseen karismaan. Brändi perustettiin vuonna 1952, ja se kantaa perustajansa nimeä. Hubert de Givenchy oli ranskalainen aristokraatti, joka aloitti uransa harjoitellessaan Diorin ja Piguetin muotitaloissa, unelmoiden samalla oman brändin luomisesta.

 

Unelma toteutui pian, kun Givenchy alkoi toimittaa omia mallejaan Guinnessin ja Kennedyn perheille sekä Audrey Hepburnille. Kuuluisa näyttelijä oli hänen merkittävin asiakas, ja hän myös inspiroi ensimmäistä Givenchyn tuoksua. Nykyään brändi voi ylpeillä 60 vuoden maineikkaalla historialla muoti-, tuoksu- ja kauneusmaailmassa.

Givenchy tuoksut naisille yhdistävät eleganssin ja tyylin flirttailevaan itseluottamukseen, kuten ilmenee esimerkiksi legendaarisessa Givenchy Very Irrésistible. Modernin herrasmiehen henki taas ilmenee Givenchyn after-shave tuoksuissa. Givenchyn meikki ja ihonhoito ovat myös saavuttaneet ikonisen statuksen.

Arvostelu Givenchy Irresistible