Gucci Bloom Eau de Parfum Naisille

Gucci Bloom Eau de Parfum Naisille
Gucci Bloom Eau de Parfum Naisille
100 ml
69,70

Koodi: GUC2871 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 21.4.2021
UPS Air Mail
huomenna perjantai 16.4.2021

Kuvaus Gucci Bloom
Ainesosat

Naisilla ja kukilla on paljon yhteistä. Naisilla on aina ollut kukkien lempeää kauneutta, ja nyt he voivat ottaa itselleen myös niiden huumaavan tuoksun. Naisten Eau De Parfum -tuoksu Gucci Bloom vie sinut upeasti kukkivaan puutarhaan, jonka silmänkantamattomiin vievät kukkapenkit verhoavat sinut hienostuneeseen tuoksuunsa.

  • lempeä kukkainen tuoksu
  • romanttiselle naiselle
  • sopii etenkin arkikäyttöön

Tuoksun koostumus
Eau De Parfum -tuoksu Bloom on koostumukseltaan puhtaasti kukkainen. Tuoksussa yhdistyvät kuusaman, tuberosan ja arabialaisen jasmiinin nuotit, joiden ansiosta tuoksu on tyylikkään hienostunut ja erittäin naisellinen. Kukkaistuoksua korostaa kurjenmiekan juuri, joka tunnetaan aistillisuudestaan ja joka antaa tuoksuyhdistelmälle syvyyttä ja viettelevyyttä.

Tuoksun tarina
Vuonna 2015 Gucci-merkin luovaksi johtajaksi tuli italialainen suunnittelija Alessandro Michele. Kaikentyyppiset ja -muotoiset kukat ovat Michelen intohimo. Siksi hänen vuonna 2017 lanseeraamansa tuoksu kantaa nimeä Bloom ja ylistää hänen elämänsä suurta rakkautta. Eau de Parfum -tuoksun tehtävä on korostaa naisten ainutlaatuisuutta, elinvoimaa ja monipuolisuutta.

Terälehtien lempeän vaaleanpunainen väri näkyy myös pullossa, joka muistuttaa aitoa posliinia. Pullo on kätketty runsailla kukkakuvioilla koristettuun rasiaan. Bloom-tuoksun kasvoja ovat Dakota Johnson, Hari Nef ja Petra Collins.

Ainesosat

Composition
Kuusama, Orrisjuuri, Tuberoosa, Arabian Jasmiini
Tuoksuluokka
kukkainen

Arvostelu Gucci Bloom