GUERLAINLiu Eau de Parfum Naisille

GUERLAIN Liu Eau de Parfum Naisille
GUERLAIN Liu Eau de Parfum Naisille
75 ml
131,30

Koodi: GUR14257 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 27.9.2021
UPS Air Mail
huomenna tiistai 21.9.2021

Kuvaus GUERLAIN Liu
Ainesosat

Yhtä loistava kuin Puccinin ooppera on naisille suunnattu eau de parfum -tuoksu GUERLAIN Liu. Se on tuoksuva tulkinta Turandot-tarinasta ja se on omistettu Liulle – tarinan karismaattiselle sankarittarelle. Tässä tuoksuyhdistelmässä ei kuitenkaan ole pääosia, vaan harvinaisia ainesosia, joista jokainen esittää ihollasi oman roolinsa kerrassaan loistavasti.

  • raikas kukkaistuoksu puhtailla aldehydien vivahteilla
  • lanseerattu vuonna 2021
  • ainutlaatuinen yhdistelmä kukkaistuoksuja ja aldehydejä

Tuoksun koostumus
Ensimmäisinä astuvat näyttämölle puhtaat aldehydit, jotka hetken päästä antavat tilaa ruusun ja huumaavan jasmiinin uskomattoman aistillisille vivahteille. Partituurin kaltaiset rauhallisemmat sävelet tarjoavat lopussa lämmin vanilja, samettinen kurjenmiekka ja puun lämpimät vivahteet.

Tuoksun tarina
GUERLAIN Liu -tuoksun taustalla on Jacques Guerlain ja hänen rakkautensa oopperaan yleensä ja aivan erityisesti Turandotiin. Tämä eau de parfum -tuoksu on hänen tulkintansa siitä. GUERLAIN Liu kuuluu Guerlain Legendary -sarjaan, jota jo viiden sukupolven parfymöörit ovat olleet luomassa.

Erittäin naisellinen, ajaton tuoksuyhdistelmä löytyy brändille ominaisen, ylösalaisin käännetyn sydämen muotoisen korkin alta. Sen jugendille ja romantiikalle tyypillisillä piirteillä on paljon yhteistä tuoksujen taiteen kanssa. Korkin on suunnitellut Raymond Guerlain.

Tärkeä huomio

Flammable.
Koko teksti

Ainesosat

Composition
Puiset Vivahteet, Iiris, Vanilja, Jasmiini, Ruusu
Tuoksuluokka
kukkainen, aldehydi

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN Liu