Skip to main content

GUERLAINMitsouko Eau de Toilette Naisille

GUERLAIN Mitsouko Eau de Toilette Naisille
GUERLAIN Mitsouko Eau de Toilette Naisille
75 ml
112,64

1 saatavilla | Koodi: GUR14249
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 4.2.2022
UPS Air Mail
tiistai 1.2.2022

Älä enää missaa tilaisuutta olla illan kuningatar. Naisten toilettivesi GUERLAIN Mitsouko kohottaa sinut muutamassa sekunnissa säihkyväksi olennoksi, joka altistaa kaikki lumovoimalleen.

  • chypre-tuoksu
  • hedelmäinen tuoksu
  • temperamenttiselle naiselle, joka on täynnä energiaa
  • ylellinen tuoksu vaativampaan makuun

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, HYDROXYCITRONELLAL, EVERNIA FURFURACEA (TREEMOSS) EXTRACT, CITRAL, BENZYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BHT, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, TOCOPHEROL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Tärkeä huomio

Flammable.
Koko teksti

Ainesosat

Composition
Orapihlajaruusu, aluskasvillisuus, Jasmiini, Persikka, Vetiveriaheinä
Tuoksuluokka
hedelmäinen, chypre

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.