GUERLAIN Nahema Eau de Parfum Naisille

GUERLAIN Nahema Eau de Parfum Naisille
GUERLAIN Nahema Eau de Parfum Naisille
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
75 ml
69,00

Koodi: GUR14157 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisen tuoksun Guerlain-merkiltä saat ilmaisen toimituksen koko tilaukselle.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 30.7.2021
UPS Air Mail
tiistai 27.7.2021

Kuvaus GUERLAIN Nahema
Ainesosat

Kuinka kunnioittaa kaikkien kukkien kuningatarta paremmin kuin ainutlaatuisella tuoksulla? Naisten Eau De Parfum -tuoksu Guerlain Nahema on kunnianosoitus ruusuille. Se kätkee sisäänsä salaisen ainesosan, joka on peräisin tämän korvaamattoman kukan sisuksista. Kyseessä on vallankumouksellinen molekyyli, joka tekee Nehema-tuoksusta täysin ainutkertaisen. Se lumoaa sinun ja ympärilläsi olevien aistit kuin aito eliksiiri.

  • itämainen, voimakkaita ruusunuotteja sisältävä tuoksu
  • vaativalle naiselle, jolla on eleganssin tajua
  • täyteläinen tuoksuyhdistelmä pääsee oikeuksiinsa juhlatilaisuuksissa

Tuoksun koostumus
Sulje silmäsi, nuuhkaise ja antaudu laadukkaimpien ja huolella valittujen, kaikkia mahdollisia lajikkeita edustavien ruusujen samettisten nuottien vietäväksi. Ainutlaatuiset kukkaisuutteet yhtyvät hetken kuluttua hyasintin raikkaan vihreisiin nuotteihin, joille makeutta tuovat mehukkaan persikan ja eksoottisen passion vivahteet. Loppusoinnussa tunnet miedon santelipuun ja salaperäisen patsulin, jotka palauttavat aistisi maan pinnalle muistuttaen kodin lämmöstä.

Tuoksun tarina
Mystinen Guerlain Nahema -kukkaistuoksu vaati neljän vuoden työn, ennen kuin sen luoja pääsi täydelliseen lopputulokseen. Se on mystinen ja samettinen Eau De Parfum -tuoksu, joka kuuluu Guerlain Patrimoine -sarjan symbolisiin tuoksuihin. Ylellistä, kullanvärisen nesteen täyttämää pulloa koristaa Guerlainin ikoninen tunnus – mehiläinen, joita on yhteensä 69.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Ruusu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Hyasintti, Persikka, Passion Hedelmä
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Patsuli, Santelipuu
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Tietoja brändistä GUERLAIN

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.

Arvostelu GUERLAIN Nahema