GUERLAINShalimar Eau de Parfum Naisille

1×
GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum Naisille
GUERLAIN Shalimar Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
90 ml
123,90

Varastossa | Koodi: GUR0662
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 28.1.2022
UPS Air Mail
tiistai 25.1.2022

Aivan kuten Intian keisari Shah Jahan neljä vuosisataa sitten haaveili valitusta prinsessastaan, tulet sinäkin tämän tuoksun tuntiessasi kaipaamaan romantiikkaa. Naisten Eau De Parfum -tuoksu Guerlain Shalimar on himon ja ikuisen rakkauden ruumiillistuma. Se yhdistelee helliä ja voimakkaita elementtejä saaden aikaan täydellisen hienostuneen lopputuloksen.

  • lumoava itämainen tuoksu
  • aistillisuutta kaipaaville naisille
  • kauniissa, tuoksun luonnetta korostavassa pullossa

Tuoksun koostumus
Tuoksun ensinuotit keinuvat kukkien ja bergamotin raikkailla aalloilla, ja pikkuhiljaa niihin yhtyy ruusun, jasmiinin ja kurjenmiekan muodostama kolmikko. Kaikki ainesosat kietoutuvat yhteen harmonisessa loppusoinnussa, josta huolehtivat maanläheiset tonkapavut ja eksoottiset vaniljatangot. 

Tuoksun tarina
Guerlain Shalimar -tuoksu kantaa nimeä Shalimar, joka tarkoittaa sanskritin kielellä intohimoista rakkaustarinaa. Neljä vuosisataa sitten sellainen oli keisarin ja prinsessan välillä. Tällöin hallitsija rakennutti rakkaalleen Shalimarin puutarhat.

Näiden kuuluisien puutarhojen virtaavista vesistä Raymond Guerlain sai vuonna 1925 inspiraationsa tämän tuoksun ihastuttavaan pulloon. Ei ihme, että se voitti ensimmäisen palkinnon Pariisin taideteollisuusnäyttelyssä.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL, AQUA, PARFUM, LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYL-HEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, BENZOPHENONE-4, GERANIOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE / DICAPRATE, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BHT, BENZYL BENZOATE, EUGENOL, CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, CI 19140, CI 14700, SODIUM LAURYL SULFATE, FARNESOL, BENZYL SALICYLATE, ISOEUGENOL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Composition
Bergamotti, Iiris, Vanilja
Tuoksuluokka
itämainen

Ranskalainen hajuvesitalo Guerlain on ollut kauneuden ja luovuuden symboli lähes kahden vuosisadan ajan. Se on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista hajuvesitaloista. Perustamisestaan lähtien vuonna 1828, brändi on valmistanut tuotteita yksinomaan Ranskassa, ja sen tarina on sidottu kahteen tiettyyn paikkaan: Guerlainin meikkiä ja kosmetiikkaa tuotetaan historiallisessa Chartresin kaupungissa, kun taas Guerlainin tuoksut ovat peräisin kylästä Orphin. Molemmissa paikoissa on pitkät taiteellisuuden ja huolellisen käsityön perinteet.

 

Kaikki alkoi kemisti ja keksijä Pierre-François P. Guerlainilta, joka perusti brändin ja omisti sille kaiken lahjakkuutensa. Pian hän herätti korkean aristokratian huomion ja 1800-luvun puoliväliin mennessä hänen nimensä oli kuuluisa muotimaailmassa. Guerlainin tuoksut tulivat ikonisiksi ja säilyttivät asemansa lähes 200 vuotta. Ajan myötä tuoksuihin liittyi myös Guerlain kosmetiikka – esimerkiksi Guerlain Météorites puuterihelmet, jotka varmasti tulevat meikkikokoelmasi suosikeiksi.