Hugo Boss BOSS Bottled Intense Eau de Parfum Miehille

5×
Hugo Boss BOSS Bottled Intense Eau de Parfum Miehille
Hugo Boss BOSS Bottled Intense Eau de Parfum Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
59,00

Koodi: HUG6095 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 27.4.2021
UPS Air Mail
torstai 22.4.2021

Kuvaus Hugo Boss BOSS Bottled Intense
Ainesosat

Persoonallisuutesi vahvuus saa viimeinkin tulla ilmi. Hugo Boss -merkin miesten Eau De Parfum -tuoksu Boss Bottled Intense on ihanteellinen tuoksu modernille miehelle, joka elää elämäänsä intensiivisesti ja täysillä. Ole sinäkin moderni mies.

  • intensiivinen, mausteinen ja puuvivahteinen tuoksu
  • modernille ja itsevarmalle miehelle
  • sopii ihanteellisesti etenkin iltakäyttöön ja erityisiin tilaisuuksiin

Tuoksun koostumus
Tuoksu avautuu ensin mehukkaan omenan raikkaaseen aromiin yhdessä bergamotin ja appelsiinikukan kanssa. Sydäntuoksussa on lämmin yhdistelmä mausteneilikkaa, kanelia ja petitgrainia. Kokonaisyhdistelmä pohjautuu eksoottiseen santelipuuhun ja setripuuhun, makeaan vaniljaan ja miehekkääseen vetiveriin, jotka tekevät tuoksusta täysin vastustamattoman.

Tuoksun tarina
Tuoksu on Hugo Boss -merkin suosituimpiin hajuvesiin kuuluvan Boss Bottled -tuoksun intensiivisempi, syvempi ja valloittavampi versio. Tuoksu, jonka kasvona on karismaattinen näyttelijä Gerard Butler, lanseerattiin vuonna 2015. Syy Intense-nimeen on havaittavissa myös tuoksun pullossa. Boss Bottled -tuoksuun verraten Intense-tuoksulla on tummempi väri, pullo on valmistettu mattalasista ja pakattu tummanharmaaseen rasiaan.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Omena, Appelsiinipuun Kukka
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Petitgrain, Neilikka, Kaneli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vanilja, Setri, Santelipuu, Vetiveriaheinä
Tuoksuluokka
mausteinen, puumainen

Tietoja brändistä Hugo Boss

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.

Arvostelu Hugo Boss BOSS Bottled Intense5