Hugo Boss BOSS Bottled Oud Eau de Parfum Miehille

1×
Hugo Boss BOSS Bottled Oud Eau de Parfum Miehille
Hugo Boss BOSS Bottled Oud Eau de Parfum Miehille
Erikoistarjoukset
100 ml
59,90

Koodi: HUG4052 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Rantakassi tai lasipullo lahjaksi jokaisen yli 60 euron arvoisen tilauksen yhteydessä.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 5.8.2021
UPS Air Mail
maanantai 2.8.2021

Kuvaus Hugo Boss BOSS Bottled Oud
Ainesosat

Antaudu harvinaisen sahramin, makean kanelin ja eksoottisten puiden huumaavien nuottien vietäväksi. Hienostunut miesten Eau De Parfum -tuoksu Hugo Boss BOSS Bottled Oud vie sinut taianomaiseen Lähi-Itään, josta tuoksu on saanut inspiraationsa.

  • puuvivahteinen itämainen tuoksu
  • kuuluu jokaisen modernin miehen varustukseen
  • voimakkaampi tuoksu sopii parhaiten iltakäyttöön

Tuoksun koostumus
Tuoksun avaa aistillinen yhdistelmä raikkaita sitruksia ja makeaa omenaa, joita seuraavasta mausteseoksesta tunnistat tuoksuvan kanelin, voimakkaan neilikan, arvokkaan sahramin ja epätavallisen labdanumin. Tuoksun pitkät, puuvivahteiset loppusoinnut kuuluvat agarpuulle, santelipuulle ja nagarmothana tunnetulle ainutlaatuiselle ainesosalle.

Tuoksun tarina
Hugo Boss BOSS Bottled Oud -tuoksu sisältää 100 % luonnon oudia ja on tuonut miehille tyylikkyyttä jo vuodesta 2015.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sitrushedelmä, Omena
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Sahrami, Neilikka, Kaneli, Labdanum
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Agar Puu, Ruskosädekaisla, Santelipuu
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Tietoja brändistä Hugo Boss

Hugo Bossista on tullut synonyymi ylellisyyteen ja korkeaan laatuun miesten muodissa, asusteissa ja kosmetiikassa. Laadukkaat kankaat, huomio yksityiskohtiin, tarkkuus - näiden asioiden ansiosta brändi on ollut haluttu sen perustamisesta lähtien.

Hugo Boss on ylpeä pyrkimyksistään täyttää asiakkaidensa tarpeet ja toiveet. Sama pätee kosmetiikkaan - yritys painottaa suuresti parhaan mahdollisen laadun valintaan. Tämän lähestymistavan ansiosta Hugo Boss on miesten muodin maailman tosiasiallinen hallitsija, mutta se valmistaa myös erilaisia hajuvesiä ja yksinomaisia naisten vaatteita.

Ensimmäinen Hugo Boss-tuoksu kehitettiin 1990-luvulla; nykyään brändi tarjoaa useita nykyaikaiseen elämäntapaan räätälöityjä naisten ja miesten hajusteita. Hugo Boss -hajuvedet on luotu erittäin tarkasti tarkoituksella heijastaa käyttäjän vahvaa persoonallisuutta ja korostaa hänen kauneuttaan.

Arvostelu Hugo Boss BOSS Bottled Oud1