Jojobaöljy

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Tutustu jojobaöljyn kauneusvaikutuksiin

Etsitkö monikäyttöistä apulaista ihon- ja hiustenhoitoon? Kokeile jojobaöljyä, joka tarjoaa monia loistavia kauneusvaikutuksia ja hoitaa vartaloasi kiireestä kantapäähän.

Mikä on jojoba

Jojobaöljy ei oikeastaan ole öljy vaan nestemäinen kasviperäinen vaha, jota saadaan jojobapensaasta. Jojobaöljy on erittäin suosittu kosmetiikan maailmassa kosteutta sitovan kykynsä vuoksi. Jojobaöljy sisältää E-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, sinkkiä, kuparia, seleeniä, kromia, jodia ja runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja.

Jojobaöljy iholle

  • Imeytyy nopeasti eikä jätä iholle rasvaista kalvoa.
  • Kosteuttaa tehokkaasti ja estää ihoa kuivumasta.
  • Edistää naarmuuntuneen ihon uusiutumista.
  • Soveltuu kaikille ihotyypeille ja lapsille.
  • Puhdistaa ihohuokosia ja ehkäisee rasvaisen ihon rasvoittumista.

Jojobaöljy hiuksille

Jojobaöljy auttaa hilseongelmiin ja sopii loistavasti hiusnaamioihin. Hiukset ovat käytön jälkeen helposti selvitettävät ja upean kiiltävät. Kun hierot muutaman tipan hiuksiin ennen auringonottoa, suojaat hiuksiasi auringolta, koska jojobaöljy sisältää luonnollisen UV-suojan. Öljyä voi käyttää myös lasten hentoihin hiuksiin.

Jojobaöljy akneiholle

Jojobaöljy vaikuttaa suorastaan ihmeellisesti akneongelmiin. Koska öljy on sellaisenaan liian vahva akneiholle, voit sekoittaa sen viilentävään aloe vera -geeliin. Seoksen avulla pääset eroon finneistä, kosteutat ihoa ja teet siitä pehmeän ja silkkisen.

Onko sinustakin tullut jojobaöljyn ystävä? Löydä luonnonmukainen jojobaöljy, kylmäpuristettu jojobaöljy ja muut jojobaöljyä sisältävät tuotteet notino.fi -verkkokaupasta.