KORIKASciBeauty Kangasnaamio Stressiä Vastaan

KORIKA SciBeauty Kangasnaamio Stressiä Vastaan
KORIKA SciBeauty Kangasnaamio Stressiä Vastaan
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
4,70
22 g
Varastossa | Koodi: KKR0015
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 10.12.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 2.12.2021

Suurinkaan optimisti aina säästy stressiltä, joka näkyy myös iholla. Stressin merkkejä poistava KORIKA SciBeauty Stress-Shield -kangasnaamio rauhoittaa arkipäivän rasituksista, kuten ilmansaasteista, UV-säteilystä ja ilmastoinnista kärsivää ihoa. Palauta ihosi kiinteys ja silkkisyys.

Ominaisuudet:

  • rauhoittaa stressistä ja ulkoisista rasitteista kärsivää ihoa
  • palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon
  • vahvistaa ihon vastustuskykyä
  • auttaa ihoa rentoutumaan
  • kankaan kuidun 3D-rakenne on erittäin hieno
  • asettuu iholle täydellisesti

Ainesosat:

  • hyaluronihappo – kosteuttaa ja kiinteyttää
  • ruusujuuriuute – pehmentää ja suojaa ihoa
  • vihannesportulakkauute – rauhoittaa ja pehmentää ihoa
  • bioselluloosanaamio – valmistettu ainutlaatuisella fermentaatiomenetelmällä

Käyttö:
Puhdista iho huolellisesti. Poista KORIKA SciBeauty Stress-Shield -kangasnaamion suojakalvo naamion yhdeltä puolelta ja aseta naamio kasvoille. Poista sitten toisen puolen suojakalvo ja anna naamion vaikuttaa. Ota naamio pois 15–20 minuutin jälkeen. Pakkauksen sisältö on tarkoitettu yhdeksi käyttökerraksi.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
Herkkä, kaikille ihotyypeille, kuiva
Vaikutukset
nesteytys, Kirkastava, Stressiä Ehkäisevä, Elvyttäminen, Ravitseva
Milloin käyttää
päivä- ja yö
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo

Korealainen brändi KORIKA yhdistää tuotteissaan moderneimman aasialaisen teknologian ja tehokkaat aktiiviaineet ja kuuluu sen ansiosta kauneushoidon alan asiantuntijoihin. KORIKA auttaa naisia nauttimaan jokapäiväisestä kauneusrituaalista. Brändi on tunnettu erityisesti korkealaatuisista kangasnaamioistaan.

KORIKA-kangasnaamiot sisältävät runsaasti erilaisia aktiiviaineita naamion tyypistä riippuen. Naamioista löytyy esimerkiksi silkkiproteiinia, punaista ginsengiä, lakritsijuuriuutetta, laventelia, litsiä, aloe veraa, jäätikkövettä ja sheavoita.

KORIKA-brändin kolme kangasnaamiosarjaa on tarkoitettu eri ihotyypeille. Korean Heritage on premium-tason sarja, joka on tarkoitettu erityisesti naisille, jotka haluavat kokea arvokkaiden ainesosien tehon ja elvyttää ja kirkastaa ihoaan. NaturBeauty-sarjaan kuuluu erityyppisiä naamioita, joiden avainainesosiin kuuluu luonnonuutteita ja jäätikkövettä. SciBeauty-naamiosarja vastaa aasialaisen kosmetiikan uusimpia trendejä ja tarjoaa koko kehon hoitoa, ei ainoastaan kasvonaamioiden, vaan myös käsi-, jalka- ja huulinaamioidensa ansiosta.