KORIKASciBeauty Kangasnaamio Dekolteen ryppyjä ehkäisevä

KORIKA SciBeauty Kangasnaamio Dekolteen ryppyjä ehkäisevä
KORIKA SciBeauty Kangasnaamio Dekolteen ryppyjä ehkäisevä
Kangasnaamio Dekolteen ryppyjä ehkäisevä
4,20

Varastossa | Koodi: KKR01305
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 14.12.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 9.12.2021

Dekolteen hoito on välttämätöntä, mutta usein se kuitenkin sivuutetaan. Lisää kauneusrituaaliisi muutama minuutti ja kokeile Korika SciBeauty -dekolteenaamiota. Naamion tarkasti tasapainotetut ainesosat tuottavat välittömiä tuloksia – se sisältää yhdistelmän vahvistetusti tehokkaita kasviuutteita ja orgaanista hyaluronihappoa. Kankaan valmistukseen on käytetty patentoitua fermentointiteknologiaa.

Jos naamiota käyttää säännöllisesti, ihon kosteutus ja kollageenin tuotanto paranee ja dekolteesta tulee näkyvästi sileämpi. Ihon kimmoisuus paranee, rypyt, juonteet, epätasainen pigmentointi ja muut ikääntymisen merkit vähenevät. Naamion erittäin hieno, täydellisesti kasvoille asettuva materiaali viilentää ja laskee ihon lämpötilaa jopa kahdella asteella. 3D-rakenteensa ansiosta kankaaseen mahtuu huomattavasti enemmän aktiiviaineita kuin tavalliseen kangasnaamioon.

Ominaisuudet:

 • rahoittaa ja kosteuttaa välittömästi ja tehokkaasti dekolteen herkkää ihoa
 • parantaa näkyvästi dekolteen ihon elastisuutta ja kosteutusta
 • säännöllisesti käytettäessä rypyt ja muut ikääntymisen merkit vähenevät huomattavasti
 • naamio viilentää ihoa ja laskee sen lämpötilaa jopa kahdella asteella
 • asettuu kasvoille täydellisesti erityisen muotonsa ansiosta
 • sopii matkalaukkuun ja kesälomalle – naamio rauhoittaa ja viilentää
 • rauhoittaa täydellisesti dekolteen herkistynyttä ihoa auringonoton jälkeen
 • sopii loistavasti myös dekolteen valmistelemiseen juhlamekkoon

Aktiiviset ainesosat:

 • ruusujuuriuute (rhodiola) – uudistaa ihon suojakerrosta tehokkaasti ja parantaa kokonaisvaltaisesti dekolteen ihon ulkonäköä
 • portulakkauute (Portulaca) – rauhoittaa nopeasti, hillitsee punoitusta ja ärsytystä
 • biohyaluronihappo (luonnollinen osa ihmisihoa) – kosteuttaa ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti, edistää näkyvästi ihon täyteläisyyttä ja sileyttä

Notinon vinkki:
Naamio asettuu iholle täydellisesti eikä valu. Naamio kasvoilla voit rentoutua, lukea kirjaa tai jopa silittää vaatteita tai voimistella.

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
nesteytys, Rauhoittava, Ikääntymistä Ehkäisevä, kohottava
Milloin käyttää
päivä- ja yö
Aktiiviset ainesosat
hyaluronihappo

Korealainen brändi KORIKA yhdistää tuotteissaan moderneimman aasialaisen teknologian ja tehokkaat aktiiviaineet ja kuuluu sen ansiosta kauneushoidon alan asiantuntijoihin. KORIKA auttaa naisia nauttimaan jokapäiväisestä kauneusrituaalista. Brändi on tunnettu erityisesti korkealaatuisista kangasnaamioistaan.

KORIKA-kangasnaamiot sisältävät runsaasti erilaisia aktiiviaineita naamion tyypistä riippuen. Naamioista löytyy esimerkiksi silkkiproteiinia, punaista ginsengiä, lakritsijuuriuutetta, laventelia, litsiä, aloe veraa, jäätikkövettä ja sheavoita.

KORIKA-brändin kolme kangasnaamiosarjaa on tarkoitettu eri ihotyypeille. Korean Heritage on premium-tason sarja, joka on tarkoitettu erityisesti naisille, jotka haluavat kokea arvokkaiden ainesosien tehon ja elvyttää ja kirkastaa ihoaan. NaturBeauty-sarjaan kuuluu erityyppisiä naamioita, joiden avainainesosiin kuuluu luonnonuutteita ja jäätikkövettä. SciBeauty-naamiosarja vastaa aasialaisen kosmetiikan uusimpia trendejä ja tarjoaa koko kehon hoitoa, ei ainoastaan kasvonaamioiden, vaan myös käsi-, jalka- ja huulinaamioidensa ansiosta.