KORIKATools germanium roller hierontaväline germaniumilla

KORIKA Tools germanium roller hierontaväline germaniumilla
KORIKA Tools germanium roller hierontaväline germaniumilla
Ilmainen toimitus
32,90

Koodi: KKR01418 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi 3 KORIKA-naamiota saat ilmaiseksi kosteuttavan, fermentoitua jogurttia ja hyaluronihappoa sisältävän kangasnaamion.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 30.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 27.9.2021

Kuvaus KORIKA Tools germanium roller

Palauta ihon kauneus ja hehku. Germaniumia sisältävän KORIKA Tools -hierontavälineen kuusikulmainen muoto ja siihen upotetut pienet kivet suoriutuvat tehtävästä hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Muutokset näkyvät jo muutaman säännöllisen käyttökerran jälkeen. Hierontaväline vapauttaa stressin ja kireyden kasvoilta sekä kehon muista osista.

Se valmistelee kasvojen ihon aamuisin hoitotuotteita varten tai viimeistelee ihonhoitorutiinisi miellyttävästi. Huomaamaton apuväline pystyy paljon suurempiin tekoihin kuin mitä siltä ensi alkuun odottaisi.

Ominaisuudet:

 • 30 germaniumjauhetta sisältävää kiveä hierovat hellävaraisesti rullaavalla liikkeellä
 • tarjoaa useita kauneusvaikutuksia säännöllisesti käytettynä:
  → elävöittää kasvojen ja vartalon ihoa, kiinteyttää ihoa ja antaa sille lisää energiaa
  → elävöittää väsynyttä ihoa näkyvästi viilentävän vaikutuksen ansiosta
  → vähentää ihon kireyttä ja palauttaa sen terveen hehkun
  → edistää imunesteen virtausta
  → parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä
 • sopii loistavasti matkoille pienen kokonsa ja kangaspussin ansiosta
 • kätevä kädensija mahdollistaa kehon eri osien vaivattoman hieronnan

Käyttö kasvojen iholla:
Liikuta hierontavälinettä koko otsan alueella ylös ja alas kulmakarvoista alkaen. Vieritä sitä sen jälkeen molempiin suuntiin kasvoilla silmänympärysalueelta leukaan saakka. Liikuta sitä hellävaraisesti myös kaulan iholla. Voidaan käyttää ennen ihonhoitotuotteiden käyttöä tai sen jälkeen.

Käyttö vartalolla:
Hiero hellävaraisesti solisluiden alueelta rintakehää kohti ylös- ja alaspäin. Liikuta hierontavälinettä käsivarsia pitkin vaaka- tai pystysuunnassa. Toimi samoin käsien kohdalla. Hierontaa voidaan jatkaa myös pohkeissa.

Notinon vinkki:
Viilentävää vaikutusta voidaan pidentää ja tehostaa pitämällä hierontavälinettä 30 minuutin ajan jääkaapissa ennen hierontaa.

Artikkelit aiheesta KORIKA Tools germanium roller
Artikkelit

Tietoja brändistä KORIKA

Korealainen brändi KORIKA yhdistää tuotteissaan moderneimman aasialaisen teknologian ja tehokkaat aktiiviaineet ja kuuluu sen ansiosta kauneushoidon alan asiantuntijoihin. KORIKA auttaa naisia nauttimaan jokapäiväisestä kauneusrituaalista. Brändi on tunnettu erityisesti korkealaatuisista kangasnaamioistaan.

KORIKA-kangasnaamiot sisältävät runsaasti erilaisia aktiiviaineita naamion tyypistä riippuen. Naamioista löytyy esimerkiksi silkkiproteiinia, punaista ginsengiä, lakritsijuuriuutetta, laventelia, litsiä, aloe veraa, jäätikkövettä ja sheavoita.

KORIKA-brändin kolme kangasnaamiosarjaa on tarkoitettu eri ihotyypeille. Korean Heritage on premium-tason sarja, joka on tarkoitettu erityisesti naisille, jotka haluavat kokea arvokkaiden ainesosien tehon ja elvyttää ja kirkastaa ihoaan. NaturBeauty-sarjaan kuuluu erityyppisiä naamioita, joiden avainainesosiin kuuluu luonnonuutteita ja jäätikkövettä. SciBeauty-naamiosarja vastaa aasialaisen kosmetiikan uusimpia trendejä ja tarjoaa koko kehon hoitoa, ei ainoastaan kasvonaamioiden, vaan myös käsi-, jalka- ja huulinaamioidensa ansiosta.

Arvostelu KORIKA Tools germanium roller