Kynsienhoitosetit

Parhaiten myyvät

Kynsienhoitosetit: Kaikki kauniiseen manikyyriin yhdessä pakkauksessa

Nauti täydellisestä manikyyristä ja pedikyyristä. Ammattilaistason kynsienhoitosetin avulla teet ne mukavasti kotona! Yhdestä pakkauksesta löydät kaiken, mitä tarvitset kynsien lakkaamisen ja muotoiluun tai kynsinauhojen hoitoon. Siitä vain valitsemaan!

Millaisia kynsienhoitosettejä meiltä löydät?

Etsitkö ammattilaistason geelikynsisettiä tai manikyyritarvikkeita? Vai haaveiletko kokoelmasta vaaleanpunaisia kynsilakkoja? Valitse settisi sen perusteella!

  • Manikyyrisetti sisältää tavallisesti sakset ja kynsileikkurin, viilan kynsien muotoiluun, pinsetit tai kynsinauhan poistajan. Meiltä löydät naisille tarkoitettujen manikyyrisettien lisäksi myös elegantteja, lahjaksi soveltuvia settejä miehille.
  • Kynsilakkasetti tarjoaa värikkään paletin, josta löydät aina sopivan sävyn asusi tai mielialasi mukaan. Voit myös yhdistää useampia lakkoja toisiinsa ja luoda leikkisän ja värikkään manikyyrin. Jos haluat nauttia lakatuista kynsistä mahdollisimman pitkään, valitse geelikynsisetti.
  • Täydellinen geelikynsisetti sisältää tavallisesti geelilakkojen lisäksi myös UV- tai LED-lampun kynsille, viilan, rasvanpoistoon tarkoitettuja tuotteita sekä muita tarvikkeita geelikynsien muotoiluun. Meiltä löydät geelikynsisettejä sekä aloittelijoille että ammattilaisten terävälle kärjelle.

Vinkkimme: Kynsilakkasetti lahjapakkauksessa ilahduttaa jokaista täydellisestä manikyyristä pitävää ystävää, sisarta, tyttöystävää ja äitiä.

Etsitpä ylellistä manikyyrisettiä, kynsienmuotoilusettiä tai kynsilakkasettiä, meiltä löydät parhaat tuotteet suosituilta merkeiltä, kuten NeoNaililta, Semilac Parisilta tai Bohemia Crystalilta. Nauti täydellisistä kynsistä joka päivä!