Mine põhisisu juurde

Lab Series

Lab Series

Innovatiivista ja äärimmäisen tehokasta huippuluokan hoitoa, kehitetty mittatilaustyönä miehen iholle - sitä on Lab Series -kosmetiikka, joka auttaa miehiä ympäri maailman saavuttamaan paremman ulkonäön ja paremman tunteen.

Lab Series -merkin tarina alkoi jo vuonna 1987. Sen filosofia kumpuaa sen seikan tiedostamisesta, että miehen ja naisen iho eroavat merkittävästi toisistaan, ja siten myös niiden tarpeet. Tästä syystä miehet tarvitsevat iholleen mittatilaustyönä kehitetyt kosmetiikkatuotteet. Lab Series tarjoaa miehille kehittyneeseen teknologiaan perustuvan ratkaisun, jota pohjustavat tieteelliset tutkimukset ja monivuotinen kokemus. Merkin perustana on myös huomion kiinnittäminen miesten asenteeseen ihonhoitoa kohtaan ja sen huomioiminen, miten he haluavat kosmetiikkaa käyttää.

Lab Series -merkin tuotevalikoimasta löydät kaiken tarvittavan täydelliseen ihonhoitoon. Kokeile esimerkiksi ihon värisävyä tasoittavaa Lab Series Instant Filter Moisturizer -voidetta, täydellisesti ihohuokoset avaavaa ja ihon epäpuhtaudet poistavaa Lab Series Multi-Action Face Wash -ihonpuhdistajaa tai miellyttävää Lab Series Shave -partabalsamia.

Katso koko teksti piilota teksti