LaliquePour Homme Equus Eau de Parfum Miehille

Lalique Pour Homme Equus Eau de Parfum Miehille
Lalique Pour Homme Equus Eau de Parfum Miehille
75 ml
36,90

Koodi: LAL0080 | Yli 5 kpl varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita yli 40 eurolla saat lahjaksi tuoksunäytteitä sisältävän Discovery boxin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 22.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 19.10.2021

Kuvaus Lalique Pour Homme Equus
Ainesosat

Ajaton klassikko, joka korostaa miehekästä eleganssia ja luonnollista karismaa. Miesten tuoksuvedestä Lalique Pour Homme Equus tule nopeasti erottamaton osa persoonallisuuttasi.

  • itämainen tuoksu
  • mausteinen tuoksu
  • tuo esiin seksikkyyden ja luonnollisen miehekkyyden
  • modernille herrasmiehelle
  • päivittäiseen käyttöön sopiva tuoksu

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., FRAGRANCE (PARFUM), WATER (AQUA), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTHYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYHEXYL SALICYLATE, CITRAL, COUMARIN, EUGENOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, BROWN 1 REPLACEMENT (C.I. 14700- C.I. 19140, C.I. 17200), RED 4 (C.I. 14700), EXT VIOLET 2 (C.I. 60730) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Katajamarjat, Bergamotti, Sitruunan Kuori, Kardemumma
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Punapuu, Violettilehdet, Muskottikukka
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Vetiveriaheinä, Benzoin, Myski, Nahka, Amyris
Tuoksuluokka
itämainen, mausteinen

Tietoja brändistä Lalique

Laliquen nimi tuo mieleen hienojen korujen kauneutta ja kristallien läpikuultavaa kiiltoa. Yritys on saanut nimensä taiteilijaneron ja jalokivikauppias- ja lasinvalmistajamestarin René-Jules Laliquen mukaan, joka antoi kaiken luovan innokkuutensa brändille.

Lalique avasi koru- ja lasitavaroiden myymälän vuonna 1905. Hänen art deco- ja art nouveau -luomukset sisälsivät usein luonnollisia elementtejä ja inspiraatioita sekä ainesosiin että muotoihin suhteen. Parfymisti François Coty vaikuttui Laliquen työstä niin suuresti, että hän ehdotti yhteistyötä, jonka tuloksena syntyi loistavia hajuvesipulloja.

Lalique on aina ollut yhteydessä hajuvesimaailmaan, vaikka ensimmäinen oma hajuste esiteltiin vasta vuonna 1992. Kaikille Lalique-tuoksuille on luonteenomaisia ainutlaatuiset pullot, ainesosien hieno laatu sekä aromi itse.

Arvostelu Lalique Pour Homme Equus