L’Oréal Paris Excellence Creme Hiusväri

L’Oréal Paris Excellence Creme Hiusväri
L’Oréal Paris Excellence Creme Hiusväri
6,40
Sävy 01 Lightest Natural Blonde
Koodi: LOR1090 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Osta tuotteita brändeiltä L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline, Garnier, MIXA tai essie yli 30 eurolla ja me toimitamme tilauksesi ilman postikuluja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 14.5.2021
UPS Air Mail
maanantai 10.5.2021

Kuvaus L’Oréal Paris Excellence Creme
Ominaisuudet

Tee hiusten värjäyksestä hoitorituaali. L’Oréal Paris Excellence Creme -hiusväri suojaa hiuksia paitsi värjäyksen aikana, myös ennen sitä ja jopa 8 viikkoa värjäyksen jälkeen. Pakkauksessa on värjäysvoide, herkkää hiuspohjaa hoitava shampoo ja hellävarainen naamio hyvinvoivien ja hehkuvien hiusten aikaansaamiseksi. Kokonaisvaltaisen hoidon ansiosta hiukset näyttävät vastavärjätyiltä vielä viikkoja värjäyksen jälkeenkin.

Ominaisuudet:

  • 100-prosenttisesti harmaat hiukset peittävä pysyvä hiusväri
  • pakkauksessa oleva shampoo poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti sekä pehmentää ja kirkastaa väriä
  • kevyt ja hellävarainen naamio ravitsee intensiivisesti
  • raikas tuoksu

Ainesosat:

  • Pro-Keratin-yhdiste – suojaa hiuksia värjäyksen aikana

Käyttö:
Muodosta yhtenäinen seos sekoittamalla putkilon sisältö huolellisesti hapetteen kanssa. Levitykseen voidaan käyttää myös harjalevitintä. Se liikkuu vaivattomasti hiuksissa ja soveltuu keskipitkille ja pitkille hiuksille.
Levitystapa ja vaikutusaika riippuvat alkuperäisen värin ja halutun värin erosta.

Purista putkilon koko sisältö hapetepulloon. Kiinnitä levitinpää ja ravista hyvin, jotta seos sekoittuu hyvin. Levittämiseen voidaan käyttää myös harjalevitintä, joka liikkuu helposti hiuksissa. Värjäyksen jälkeen käytettävä, pakkauksen sisältämä hoitoaine on tarkoitettu useampaa käyttökertaa varten. Noudata pakkauksen ohjeita.

Ominaisuudet

Hiustyyppi
kaikki hiustyypit
Tarkoitus
Hiustenvärjäys Kotona
Väri
vaalea

Tietoja brändistä L’Oréal Paris

L'Oréal Pariisin historia alkoi vuonna 1907, kun lahjakas kemisti Eugène P.L. Schueller loi innovatiivisen hiusvärin. Se oli erittäin menestynyt ja johti oman yrityksen perustamiseen. L’Oréal Paris keskittyi sitten myös ihonhoito- ja meikkituotteisiin.

 


L'Oréal Paris -brändin filosofia on yksinkertainen – tarjota asiakkaille laaja valikoima erittäin tehokkaita ja kekseliäitä tuotteita edulliseen hintaan. L’Oréal Paris voiteet, shampoot, meikki ja muut tuotteet ovat kehitetty uusimpien tieteellisten havaintojen perusteella ja niiden ainesosat ovat korkealaatuisia.
Nyt L'Oréal Parisia pidetään kosmetiikan globaalina johtajana. L’Oréal Paris tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja laajasta tuotevalikoimastaan, josta tuli olennainen osa miesten ja naisten jokapäiväistä elämää.

Arvostelu L’Oréal Paris Excellence Creme