Mine põhisisu juurde
Mancera Wave Musk Eau de Parfum unisex
Mancera Wave Musk Eau de Parfum unisex
Mancera Wave Musk Eau de Parfum unisex
Top notes
Greippi, Mustaherukka, Ruoho
Middle notes
Meren Vivahteet, Appelsiinipuun Kukka, Merisuola, Puu
Base notes
Valkoinen Myski, Merilevä
Tuoksuluokkaaromaattinen, puumainen

Nosta purjeet, seilaa merelle ja nauti vapauden tunteesta – sulje vain silmäsi ja hengitä sisään. Mancera Wave Musk unisex Eau de Parfum on raikas, virkistävä ja viettelevä merellinen tuoksu, joka vie ajatukset aavalle ulapalle.

  • aromaattinen tuoksu puumaisilla vivahteilla
  • unisex – naisille ja miehille
  • luo tunteen merellä purjehtimisesta

Tuoksun koostumus
Latvatuoksujen koostumus tervehtii ylellisen mustaherukan, ruohon ja mehukkaan greipin vivahteilla. Seuraavaksi vuoronsa saavat appelsiinin kukka, puu, merisuola ja merelliset sävyt, jotka vievät ajatukset heti meren äärelle. Pohjatuoksusta tunnistaa valkoisen myskin ja merilevän.

Tuoksun tarina
Unisex Wave Musk ‑tuoksu sopii sekä naisille että miehille ja on Manceran kehittämä. Wave Musk Eau de Parfum ‑tuoksun art deco ‑henkinen pullo tekee vaikutuksen tyylipuhtaalla muotoilullaan. Etiketti ja korkki puolestaan ovat houkuttelevan kullanhohtoisia. Kokonaisuuden täydentää yhteensopiva rasia, joka myös on kullanvärinen. Kokeile tätä ylellisen ranskalaisen merkin eau de parfum ‑tuoksua ja ihastu sen raikkaaseen, kauniin autenttiseen merihenkisyyteen, jossa on ripaus aistillisuutta.

ManceraWave Musk Eau de Parfum unisex

120 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: MCR0167