Marc JacobsDaisy Spring Eau de Toilette Naisille

2×
Marc Jacobs Daisy Spring Eau de Toilette Naisille
Marc Jacobs Daisy Spring Eau de Toilette Naisille
50 ml

Koodi: MAJ01479 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Marc Jacobs Daisy Spring
Ainesosat

Naisten Eau de Toilette -tuoksu Marc Jacobs Daisy Spring on täynnä elämää ja raikas kuin keväinen tuuli. Tämä elvyttävä tuoksu ilmaisee juuri herännyttä luontoa ja kaikkia tunteita, joita kevään aikana koemme. Hurmaava tuoksuluomus on kätketty ainutlaatuisen kauniiseen pulloon.

  • raikas ja elegantti hedelmäinen kukkaistuoksu, jossa on vihreitä vivahteita
  • tuoksu on osa Marc Jacobs Spring -sarjaa, jota on saatavilla vain rajoitettu erä
  • vuoden 2021 Marc Jacobs Spring -sarjan pullo on mintunvihreä

Tuoksun koostumus
Ensituoksussa aistit juuri avautuvan ruusunnupun, jota täydentävät ruusupuun kauniit vivahteet. Hetken päästä yhdistelmään liittyy myös makean mausteinen kardemumma, joka tekee tuoksusta omaperäisen ja tuoksukokemuksesta täydellisen.

Tuoksun tarina
Myös vuonna 2021 Marc Jacobs toi markkinoille jokavuotisen ja menestyksekkään tuoksunsa, jota on saatavilla vain rajoitettu erä. Marc Jacobs Daisy Spring lanseerattiin yhdessä tuoksujen Daisy Love Spring ja Daisy Eau So Fresh Spring kanssa. Kaikille näille tuoksuille on yhteistä mintunvihreä pullo.

Raikas vihertävä sävy sopii loistavasti yhteen ikonisen ja kaikkien rakastaman vaaleanpunaisen kanssa. Läheisesti luontoon liittyvä mintunvihreä sävy Neo Mint seuraa vuoden 2019 auringonkeltaista sävyä Sunny Yellow ja vuoden 2020 persikkaista sävyä Cantaloupe. Mintunvihreä väri on nähtävillä myös Marc Jacobsin muotituotteissa.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Ruusu
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Palisanteri Ruusupuu
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Kardemumma
Tuoksuluokka
kukkainen

Arvostelu Marc Jacobs Daisy Spring1