MEDIBLANC Anti-plaque Plakki Suuvesi

MEDIBLANC Anti-plaque Plakki Suuvesi
MEDIBLANC Anti-plaque Plakki Suuvesi
Ilmainen toimitus
Uusi
500 ml
7,30

Koodi: MEB03288 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 1.2.2021
UPS Air Mail
huomenna keskiviikko 27.1.2021

Tuotteen Kuvaus MEDIBLANC Anti-plaque

Lisätoimenpide hampaidesi terveydeksi kannattaa aina. Plakkia ehkäisevä MEDIBLANC Anti-Plaquent -suuvesi täydentää suuhygieniarutiineja, jos todella välität hampaidesi kunnosta. Tämä suuvesi vaikuttaa hampaiden ja ikenien ympäristöön, mistä myös löytyy plakkia.

Sen kasautuminen taas heikentää ikeniä ja tällä tavoin myös hammasjuuria. Ehkäise sitä. Lisääthän MEDIBLANC Anti-Plaque -suuveden säännöllisiin hampaidenhoitorutiineihisi, niin voit nauttia täydellisen puhtauden ja raikkaan hengityksen tunteesta.

MEDIBLANC Anti-Plaque -suuveden tärkeimmät hyödyt:

 • Ihanteellinen päivittäiseen hampaidenhoitoon.
 • Auttaa irrottamaan plakkia ja vähentämään sen muodostumista.
 • Suojaa hampaita karieksen muodostumiselta.
 • Poistaa hampaista tahrat ja vähentää keltaisuutta.
 • Soveltuu myös herkille hampaille.
 • Ei sisällä alkoholia.
 • Antaa raikkaan hengityksen.

Aktiiviset ainesosat:

 • ksylitoli – hampaiden ja suun terveyteen vaikuttava purukumin lisäaine; vaikuttaa suotuisasti suun mikroflooraan ja pH-arvoihin ja vähentää siten plakin määrää ja karieksen muodostumisen riskiä; lisää syljeneritystä
 • 0,02 % klooriheksidiinidiglukonaattia – vähentää plakin kasautumista ja vaikuttaa antimikrobisesti yhdessä ksylitolin kanssa, näiden kahden ainesosan synergiset vaikutukset taistelussa kariesta vastaan on todistettu tieteellisillä tutkimuksilla
 • glyseriini ja aloe-uute – auttavat kosteuttamaan sylkikanavia ja raikastavat hengitystä miellyttävällä tuoksulla
 • 0 % alkoholia

Käyttö:
Käytä suuvettä jokaisen hammaspesun yhteydessä. Huuhtele sopivalla määrällä suuvettä 30 sekunnin ajan. Sylje sen jälkeen suuvesi pois. Tarkoitettu yli 6-vuotiaille.

Hammaslääkärin vinkkejä:
Käytä MEDIBLANC Anti-Plaque -suuvettä ja MEDIBLANC Whitening -hammastahnaa yhdessä. Ne täydentävät toistensa vaikutusta, joten saat hampaillesi maksimihyödyn.

Tietoja brändistä MEDIBLANC

Ammattilaistason suuhygienia, mullistava koostumus ja loistavat tulokset – MEDIBLANC antaa joka kerta täydellisen puhtauden tunteen ja suojaa luotettavasti koko suuonteloa.

MEDIBLANC-hammastahnat uudistuneella koostumuksella on kehitetty kaikille hammasharjatyypeille ja käyttäjien ikäluokille. Tahnoihin ei ole lisätty peroksidia eikä fluoria, ja ne ovat vähän vaahtoavia ja hiovia. Ne sisältävät ainutlaatuisen runsaasti 100-prosenttista luonnonmineraalia hydroksiapatiittia, joka on luonnollinen osa hammaskiillettä (97 %) ja hammasluuta (jopa 70 %). Hammastahnan osana hydroksiapatiitti nopeuttaa merkittävästi hampaiden luonnollista uudelleenkovettumista ja toisin kuin fluori, paikkaa syviäkin halkeamia jopa hammasluussa. Mineraali sitoo plakkibakteerien proteiineja ja auttaa siten plakin irtoamista hammaskiilteestä.

MEDIBLANC-tahnojen pitkäaikainen ja asianmukainen käyttö lieventää myös hampaiden herkkyyttä ja palauttaa kiilteen alkuperäisen valkeuden. Nauti myös sinä täydellisen puhtauden tunteesta joka päivä.

Arvostelu MEDIBLANC Anti-plaque