MEIKKI JA KOSMETIIKKA

Suositeltava

MITÄ MEIKKITUOTTEITA VARASTOSTAMME LÖYTYY?

Korosta luonnollista kauneuttasi ja kasvojesi yksityiskohtia Notinon meikeillä! Varastostamme löytyy lähes 200 kosmetiikkabrändin parhaat meikkituotteet, joilla voit luoda itsellesi täydellisen tyylin. Meiltä löytyy kaikki viimeisimmistä trendeistä ja ylellisyystuotteista kokeiltuihin ja testattuihin bestsellereihin!

Löydä tyylisi silmämeikkituotteidemme avulla. Valikoimassamme on ripsivärejä, silmänrajauskyniä, luomivärikyniä ja värikkäitä luomiväripaletteja. Saavuta tasainen, kirkas ja kiiltämätön iho meikkivoiteen ja muiden tuotteiden avulla. Meiltä löytyy pohjustusvoiteita, meikkivoiteita, peitevoiteita, korostusvärejä, poskipunia ja laadukkaimpia läpinäkyviä puutereita luonnollisissa väreissä. Luo täydelliset huulet mattapintaisilla tai kiiltävillä huulikiilloilla ja huulipunilla. Tarjolla on meikkilahjasettejä todellisille meikkien ystäville ja laadukasta luonnollista meikkiä orgaanisen kosmetiikan ystäville. Valikoimastamme löytyy myös kynsilakkoja, meikkisieniä ja -siveltimiä sekä muita tarvikkeita, kuten manikyyrisettejä tai pinsettejä.

Notino tuo yhteen kosmetiikan huippumerkit kaikkialta maailmasta. Kokeile tuotteita tunnetuilta nimiltä, kuten Estée Lauder, L'Oréal Paris, Clinique, Max Factor ja Lancôme. Inspiroidu heidän loistavasta tyylistään ja valitse meikkituotteet, jotka saavat sinut hehkumaan.