Contour paletti

Parhaiten myyvät

Löydä kasvojen varjostamisen taika ja nauti filmitähtimäisen täydellisestä meikistä!

Siihen riittää oikea varjostuspaletti, pari meikkisiveltimiä ja vähän taitoa.

Mitä on kasvojen varjostaminen?

Kasvojen varjostaminen on suosittu meikkaustekniikka, jossa peität virheet, korostat kasvonpiirteitäsi ja luot iholle raikkaan ilmeen. Hanki itsellesi paletti, jossa on aurinkopuuteri, valovoide ja poskipuna ja nauti valon ja varjon leikistä.

Miten varjostaa kasvoja oikein?

Merkitse ensin ne kasvonpiirteet, joita haluat korostaa. Lisää sen jälkeen kevyesti värisävyjä paletista.

  • Laita tumma poskipuna niihin kohtiin, joita haluat optisesti pienentää tai häivyttää. Tavallisesti sitä levitetään poskipäiden alle hiusten, ohimoiden ja nenänpielien linjojen mukaan. Sen avulla voit helposti hoikentaa kasvoja. Käytä noin kahta sävyä ihonväriäsi tummempaa väriä. Tällä tavoin saavutat luonnollisen ilmeen.
  • Käytä omaa ihoasi vaaleampia sävyjä niihin kohtiin, jotka tulevat kasvoista esiin. Yleensä kyse on leuasta, silmänaluksista tai kulmakarvojen välistä.
  • Valoväri antaa ihollesi tyyliä, jonka avulla ihostasi tulee terveemmän näköinen. Saadaksesi parhaan mahdollisen levitystuloksen käytä laakeaa siveltimiä valovärille ja levitä sitä pehmeästi poskipäiden yli.
  • Poskipuna huolehtii terveestä tuulahduksesta iholla ja tekee koko lookista pehmeästi punertavan. Levitä poskipunaa poskipäiden korkeimmalle kohdalle taputtelemalla väriä kevyesti huiskulla.

Kokeile peiteväripaletteja brändeiltä NYX Professional Makeup, L´Oréal Paris tai Makeup Revolution, äläkä unohda meikin kiinnityssuihketta ja nauti täydellisestä ulkonäöstä koko päivän ajan!