Partavoide

Parhaiten myyvät

Löydä parhaat partavoiteet

Helppo ja nopea parranajo ilman ärsytystä? Valitse partavoide tuubissa, kätevässä puikossa tai purkissa, eivätkä pienet hiertymät tai punoitus vaivaa sinua enää.

Miksi käyttää partavoidetta

  • Partavoiteet pehmentävät partakarvoja ja estävät näin terää hankaamasta ihoa parranajon aikana. Ne suojaavat ihoa myös ärsytykseltä tai haavoilta.
  • Partavoiteet sopivat parhaiten kosteaan parranajoon partaveitsellä, koneella tai perinteisellä höylällä.
  • Parranajotuotteiden voidemainen koostumus helpottaa niiden levittämistä, samalla tavoin kuin partavaahtojen. Ne myös helpottavat terien liukumista iholla.
  • Monet partavoiteet toimivat lisäksi ihoa hoitavina tuotteina rauhoittaen, raviten ja kosteuttaen sitä. Ne sopivat siksi erinomaisesti herkälle tai kuivalle iholle.

Vinkki: Saadaksesi voiteen levittymään tasaisesti käytä kostutettua partasutia.

Voide ennen parranajoa

Jos partasi on erityisen paksu ja tiheä, kokeile myös erityistä ennen parranajoa käytettävää voidetta. Se pehmentää partakarvoja ja valmistelee ihosi parranajoa varten. Ennen parranajoa käytettävät voiteet levitetään nimensä mukaisesti parranajorutiinin aluksi ennen muita käytettäviä tuotteita.

Notino.fi -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman partavoiteita tuotemerkeiltä Proraso, American Crew tai Weleda ja muita herkälle iholle tai vahvoille partakarvoille sopivia. Älä myöskään unohda huolellista after shave -hoitoa ja käytä siis balsamia tai partavettä.