Mine põhisisu juurde
Montblanc Signature Eau de Parfum naisille
Montblanc Signature Eau de Parfum naisille
Montblanc Signature Eau de Parfum naisille
Top notes
Klementiini
Middle notes
Vanilja
Base notes
Valkoinen Myski
Tuoksuluokkaitämainen, kukkainen, myski

Korosta yksilöllisyyttäsi ja ainutlaatuisuuttasi ja kirjoita rohkeasti oma tarinasi. Montblanc Signature Eau de Parfum on täydellinen tuoksu naisille, jotka eivät pelkää haasteita ja pyrkivät rohkeasti omiin päämääriinsä. Kietoudu aistilliseen ja lämpimään vaniljan tuoksuun ja valkoisen myskin puhtaaseen aromiin ja tee itsestäsi unohtumaton.

  • itämainen kukkaistuoksu naisille
  • täydellinen tuoksu luoville naisille
  • tuoksun kasvoina toimii kirjailija Diane Ducret

Tuoksun koostumus
Montblanc Signature -tuoksu avautuu mehukkaiden mandariinien raikkailla ja hedelmäisillä vivahteilla. Seuraavaksi vuorossa ovat kukkaissävyt, jotka kehittyvät magnolian, ylang-ylangin ja pionin aistillisen vietteleväksi kokonaisuudeksi. Lämmittävän vaniljan, intohimoisen myskin ja bentsoiinihartsin muodostama kolmikko päättää tuoksukokonaisuuden tyylikkäällä tavalla.

Tuoksun tarina
Vuonna 2020 lanseeratun naisten Montblanc Signature Eau de Parfum -tuoksun loivat parfymöörit Guillaume Flavigny ja Nathalie Gracia-Cetto. Mainoskampanjassa tuoksulle antoi kasvonsa ranskalais-belgialainen kirjailija Diane Ducret, jota pidetään itsenäisen, itsevarman ja omaa tarinaansa kirjoittavan naisen symbolina.

Tuoksun pullo on kunnianosoitus ikoniselle mustepullolle, joka kuuluu Montblanc-brändin perinteisiin. Sen on luonut brändin oma muotoilija Mark Eisen, ja sen kullanväriset yksityiskohdat on lainattu Meisterstück-kirjoituskoneesta.

MontblancSignature Eau de Parfum naisille

1×
100,00
32 % edullisemmin
90 ml
67,20
60,48koodilla 10IP
Koskee alkaen 2 kpl ja valikoituja tuotteita
-10%

Varastossa | 74,67 / 100 ml, sis. alv:n | Vähimmäishinta 57,30 €
| Koodi: MBL02206
1
PostNord Toimitus kotiin
torstai 18.4.2024
Nouto myymälästä
keskiviikko 17.4.2024
UPS Air Mail
tiistai 16.4.2024