Mine põhisisu juurde
Nishane Karagoz parfyymiuute unisex
Nishane Karagoz parfyymiuute unisex
Nishane Karagoz parfyymiuute unisex
Nishane Karagoz parfyymiuute unisex
Top notes
Ananas, Viinirypäleet, Kukkaiset Vivahteet
Middle notes
Jasmiini, Neroli, Patsuli
Base notes
Meripihka, Agar Puu, Vetiveriaheinä
Tuoksuluokkaaromaattinen, hedelmäinen

Kunnianosoitus leikkisyydelle, älylle ja rehellisyydelle. Nishane Karagoz -parfyymiuute tervehtii sinua virkistävällä ananaksella ja yrteillä, jotka luovat iloista tunnelmaa. Ajan myötä kokonaisuus kehittyy vahvaksi persoonaksi suoraan täyteläisestä sydämestä. Aivan kuin yksi hahmo Karagöz-varjoteatterista, josta se on saanut inspiraationsa.

  • vihreä hedelmäis-puuvivahteinen tuoksu
  • parfyymiuute miehille ja naisille
  • kunnianosoitus turkkilaisen varjoteatterin päähahmolle

Tuoksun koostumus:
Ananas, mustat viinirypäleet ja yrttinippu ovat välähdys iloa tuoksun omaperäisessä alkusoinnussa. Tämän jälkeen tuoksu avaa voimakkaan sydämensä nerolin vivahteissa, joita täydentävät jasmiini ja eksoottinen patsuli. Syvyyttä ja aistillisuutta täydentävät pohjatuoksun vetiver, agarpuu ja meripihka.

Tuoksun tarina: 
Karagöz on varjoteatterina esitettävän nukketeatterin päähahmo. Tämä tunnetaan suorasukaisuudestaan, rehellisyydestään ja älystään – ominaisuuksia, joita myös tuoksu heijastelee. Avaus muistuttaa leikkisyydestä ja ilosta, jota Karagöz tuo elämään. Kehittyessään tuoksu kuvaa vahvaa persoonaa, joka löytyy hahmon rikkaasta sydämestä. Puuvivahteinen loppusointu viimeistelee tuoksun luonteen, aivan kuin vetäisi siveltimellä viimeiset vedot päähenkilön kuvaan.

NishaneKaragoz parfyymiuute unisex

50 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: NSN01383