Skip to main content

NOBEAFestive Voimistava Ripsiväri 3D Vaikutuksella

3×
NOBEA Festive Voimistava Ripsiväri 3D Vaikutuksella
NOBEA Festive Voimistava Ripsiväri 3D Vaikutuksella
Ilmainen toimitus
8 ml
9,30

Varastossa | Koodi: NBE03118
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 3.2.2022
UPS Air Mail
maanantai 31.1.2022

Kolminkertaista kauneutta – juuri sitä on ripsilläsi tästä eteenpäin. Vain pari vetoa ja NOBEA 3D Effect Mascara loihtii niihin aistikasta pidentävän vaikutelman antavaa tuuheutta ja erottelee jokaisen ripsen toisistaan. Katseesi intensiteetti ja syvyys on vastustamaton. Kaikista kulmista katsottuna.

Ominaisuudet:

  • muoviharja erottelee ripset
  • ripsivärin koostumus luo tuuheat ripset liimaamatta niitä toisiinsa
  • ripset ovat havaittavasti pidemmät
  • huomattavan musta väri intensiivisen pigmentin ansiosta
  • hajustamaton

Käyttö:
Aseta harja ripsien tyveen ja levitä väriä kärkien suuntaan. Voit toistaa käsittelyn halutun vaikutelman aikaansaamiseksi.

Tuotteen täydellinen koostumus

Ingredients: Aqua, Paraffin, Stearic Acid, CI 77499, Cera Alba, Copernicia Cerifera Wax, Cetyl Esters, Nylon-12, Cholesterol, CI 77007, Triethanolamine, Polybutene, Panthenol, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanediol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Sävy
musta
Ripsivärin tyyppi
kihartava, Voimistava

Ranskalainen dekoratiivisen kosmetiikan brändi NOBEA yhdistää tuotteissaan päällystettyjen pigmenttien uusimman teknologian ja tehokkaat 100-prosenttiset luonnonaineet. Ihastut varmasti kaikkien tuotteiden, kuten kynsilakkojen, 3D-efektin antavan ripsivärin, kosteuttavan huulipunan tai kiiltävän NOBEA lipgloss -huulipunan käyttöhelppouteen ja kestoon. Perehdy edullisen hintaisiin korkealaatuisiin tuotteisiin ja tee itsestäsi täydellinen yhdellä vedolla. NOBEA löytyy yksinomaan Notinon valikoimasta.