NOVELLISTACouture Chic Eau de Parfum Naisille

1×
NOVELLISTA Couture Chic Eau de Parfum Naisille
NOVELLISTA Couture Chic Eau de Parfum Naisille
Ilmainen toimitus
75 ml
82,50

Varastossa | Koodi: NVL04278
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 13.12.2021
UPS Air Mail
keskiviikko 8.12.2021

Nauti lempeästä tunteesta, joka valtaa sinut, kun pukeudut lempimekkoosi. NOVELLISTA COUTURE CHIC -tuoksuvesi johdattelee sinut tähän tunteeseen täydellisesti. Tuoksu kannattelee sinua mielihyvän harjalla ja levittää eteesi kauneuden ja muodin kiehtovan maailman.

  • hedelmäinen ja kukkainen gourmand-tuoksu naisille
  • antaa raikkauden tunteen ja täydentää loistavasti mieluisen asukokonaisuuden
  • ranskalaisen parfymöörin Amandine Gallianon taidonnäyte

Tuoksun koostumus
Appelsiininkukan raikas tuoksu yhdistettynä vihreisiin vivahteisiin ja ripaukseen roseepippuria synnyttää jo ensinuuhkaisulla halun elää täysillä. Ensituoksussa aistittavaa ilon tunnetta täydentää turkkilaisen ruusun, syvänmakean jasmiinin ja kurjenmiekan muodostama kukkainen kolmikko johdattaen huolettomaan mielialaan. Makean pohjan tuoksukokonaisuudelle antavat bourbonvanilja, patsuli ja herkullinen konvehti.

Tuoksun inspiraation lähde: Souvenirs de Léonard, coiffeur de la reine Marie-Antoinette
Kuningatar Marie Antoinetten kampaajasta kertova Léonard Alexis Autién kirjoittama romaani inspiroi ranskalaisen parfymöörin kehittämään NOVELLISTA COUTURE CHIC -kukkaistuoksun. Juuri Léonardin ja pukusuunnittelija Rose Bertinin ansiosta muotitaide ja haute couture löysivät tiensä populaarikulttuurin keskiöön ja Marie Antoinettesta tuli Euroopan ensimmäinen muoti-ikoni. Kirjassa käsitellään ylellistä elämäntyyliä, mahtipontista loistokkuutta ja Marie Antoinetten hallintakauden vehkeilyjä. Tuoksussa ilmentyvät kauneus- ja muotimaailman kaikkein houkuttelevimmat seikat.

Hienostuneita kukkais- ja hedelmäsävyjä pursuava tuoksu perustuu harvinaisten luonnollisten ainesosien ja puhtaiden eteeristen öljyjen korkeaan pitoisuuteen. Se takaa kerta toisensa jälkeen voimakkaan ja pitkäkestoisen aistielämyksen.

Kerää ainutlaatuisten NOVELLISTA-tuoksujen koko sarja
Vakuuttiko tämä tuoksu sinut? Siinä tapauksessa sinun ei kannata sivuuttaa muita NOVELLISTA-merkin tuoksuja. Ranskalaisen Grassen tunnetut parfymöörit ovat luoneet kaikkiaan 10 ainutlaatuista kokonaisuutta, joista jokaisen inspiraation lähteenä on ollut maailmankirjallisuuden klassikko. Löydät siten elämän jokaiseen hetkeen sopivan tuoksun, joka tuo mukanaan arjesta poikkeavan tuntemuksen. Tee tuoksusta osa omaa tarinaasi.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Vihreät Vivahteet, Appelsiinin Kukka, Vaaleanpunainen Pippuri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Arabian Jasmiini, Turkin Ruusu, Orrisjuuri
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Bourbon Vanilja, Patsuli, Praliini
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen, herkku