Mine põhisisu juurde

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta

Yksityiskohtaisuus, värikkyys, naisellinen muotoilu ja ensiluokkainen laatu. Näillä sanoilla voidaan kuvailla kuuluisan suunnittelijan, Oscar de la Rentan, muotia. Hänen ajattomien luomustensa lähtökohtana oli aina se, että jokainen nainen tuntisi olonsa loistavaksi.

Oscar de la Renta syntyi Dominikaanisessa tasavallassa. Ollessaan 18-vuotias hän muutti Madridiin opiskelemaan maalausta, mutta pian muotimaailma alkoi tuntua houkuttelevammalta vaihtoehdolta. De la Renta aloitti vaatteiden suunnittelun tunnetuille espanjalaisille muotitaloille, muutti 1960-luvulla New Yorkiin ja loi oman brändinsä vuonna 1965. Hänen luomuksistaan tuli erittäin suosittuja, ja niitä on käyttänyt moni Yhdysvaltain presidentin puoliso. 

Oscar de la Renta -tuoksut ovat yhtä ainutlaatuisia kuin brändin muotivaatteet. Brändin perustaja sanoi: ”Tuoksun käyttö on ylellisyyttä. Se on hemmottelua mielikuvituksen avulla.” Kokeile esimerkiksi naisille tarkoitettua Oscar de la Renta Bella Rosa-, Oscar de la Renta Bella Blanca- tai Oscar de la Renta Volupté -kukkaistuoksua tai Oscar de la Renta Oscar -tuoksua. Myös miehille on omat tuoksunsa: aromaattinen eau de toilette -tuoksu Oscar de la Renta Gentleman tai nahkavivahteinen tuoksu Oscar de la Renta Pour Lui.

Katso koko teksti piilota teksti