Perricone MDVitamin C Ester Puhdistava Hoito

Perricone MD Vitamin C Ester Puhdistava Hoito
Perricone MD Vitamin C Ester Puhdistava Hoito
177 ml
39,00

Koodi: PCN00691 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 29.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 26.10.2021

Kuvaus Perricone MD Vitamin C Ester
Ominaisuudet

Ihonpuhdistustuote Perricone MD Vitamin C Ester on juuri oikea valinta jokapäiväiseen hoitoon.

Ominaisuudet:

  • pesee koko kasvot hellävaraisesti ja perusteellisesti
  • ehkäisee ihon kuivumista
  • raikastaa miellyttävästi

Käyttöohjeet:
Levitä aamuisin ja/tai iltaisin kosteille kasvoille ja vaahdota. Sen jälkeen huuhtele iho.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA (WATER), SODIUM LAURETH SULFATE, DECYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PPG-2 HYDROXYETHYL COCO/ISOSTEARAMIDE, SODIUM CHLORIDE, DIMETHYL MEA (DMAE), ASCORBYL PALMITATE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BENZOPHENONE-4, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, COPPER GLUCONATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Koostumus
geeli
Ihon tyyppi
kaikille ihotyypeille
Vaikutukset
Puhdistus, Kirkastava
Aktiiviset ainesosat
C vitamiini

Tietoja brändistä Perricone MD

Perricone MD tarjoaa dramaattisia tuloksia rikkaiden kaavojen ansiosta. Brändin tuotteet ovat täynnä keholle luonnollisia ravintoaineita ja antioksidantteja. Kyse ei ole ongelmien peittämisestä ja piilottamisesta - tavoitteena on parantaa ihoasi pitkällä aikavälillä.

Perricone MD uskoo sekä sisäisen että ulkoisen kauneuden merkitykseen ja tämä kokonaisvaltainen lähestymistapa tunkeutuu brändien koko filosofiaan. Perustajan, tohtori Perriconen, sanoin, on välttämätöntä ottaa huolta sekä ihosta että kehosta, koska kaikki on kytketty toisiinsa. Löydä kaikki Perricone MD-ihonhoitotuotteet ja hoida kauneuttasi Notinolla.

Etsitkö huippuluokan ihonhoitoa, joka ravitsee ihoasi täydellisesti - tuotteita, jotka eivät tunne raskaalta, mutta poistavat ikääntymisen merkkejä? Perriconde MD Cold Plasma -sarja pystyy käsittelemään hienoja viivoja ja ryppyjä samalla kun tasaa ihosi sävyä. Niille, jotka kamppailevat rasvaisen ihon ja suurten huokosten kanssa, sopii Perricone MD -voimakas huokosia minimoiva väriaine, jonka avulla ihosi näyttää täysin virheettömältä. Kokeile ja katso kuinka nopeasti rakastut tähän pieneen kauneusihmeeseen.

Arvostelu Perricone MD Vitamin C Ester