PradaLes Infusions: Infusion Iris Eau de Parfum Naisille

Prada Les Infusions:  Infusion Iris Eau de Parfum Naisille
Prada Les Infusions:  Infusion Iris Eau de Parfum Naisille
Erikoistarjoukset
200 ml
129,00

Koodi: PRA0809 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ostaessasi vapaavalintaisia tuotteita yli 40 eurolla saat lahjaksi tuoksunäytteitä sisältävän Discovery boxin.
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Lahja sinulle
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 22.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 19.10.2021

Kuvaus Prada Les Infusions: Infusion Iris
Ainesosat

Avaa sydämesi ja anna keveiden ja onnellisten tuntemusten vallata sinut. Eau De Parfum -tuoksu naisille Prada Les Infusions: Infusion Iris kuvailee luonnon voimaa hienostuneella tavalla. Heittäydy kukkakedolle ja anna onnen ja rakkauden virrata elämääsi.

  • luontoa ylistävä, puun vivahteilla kyllästetty puhdas kukkaistuoksu
  • erittäin naisellinen lempeä ja elegantti aromi
  • ihanteellinen päiväkäyttöön lämpiminä kuukausina

Tuoksun koostumus
Tuoksun pääosassa on kurjenmiekka, joka seuraa tuoksuyhdistelmää alusta loppuun. Ensi alkuun sen tuoksu esittäytyy pehmeänä ja orvokin saattelemana. Sen jälkeen mukaan tulevat appelsiininkukinnon ja mandariinin raikkaat vivahteet. Loppusoinnussa kurjenmiekan pehmeyttä täydentävät lämpimän setrin ja makeahkon bentsoiinin tuoksut, jotka vahvistavat kokonaisuuden aistillisuutta.

Tuoksun tarina
Vuoden 2015 Prada Les Infusions: Infusion Iris -tuoksu naisille ilmentää sopusointua luonnon kanssa ja halua elää hetkessä. Aromi on yhtä pehmeä, elegantti ja puhdas kuin sitä ympäröivä pullokin.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONEN, BENZYL BENZOATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, FARNESOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, CI 47005 (YELLOW 10) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Composition
Benzoin, Italian Mandariini, Setri, Tunisian Neroli
Tuoksuluokka
kukkainen, puumainen

Tietoja brändistä Prada

Pradan muotinäytökset tuovat aina jotain uutta, odottamatonta ja vallankumouksellista. Heidän kokoelmansa ovat ainutlaatuisia, ja ne on luotu yhdistämällä näennäisesti ristiriitaisia elementtejä tarkoituksella herättää reaktio - olipa se sitten elävä ja tunnepitoinen tai älyllinen. Tämä energia ja ainutlaatuinen lähestymistapa heijastuu jokaisessa Prada-hajusteessa.  

Loistava idea, tietty tekniikka tai ainutlaatuinen aineosa - tyypillisessä Pradan hajusteessa on kaikki kolme ainesta. Sitä huolimatta se luodaan uudelleen jatkuvasti, hajotetaan pieniksi fraktioiksi ja yhdistetään johonkin odottamattomaan. Prosessi tuottaa aina jotain ennennäkemätöntä, usein suorastaan mystistä. Vanhat, tutut tuoksut löydetään uudelleen ja muutetaan uusiksi ja uskomattomiksi.

Aloita hajuaistillinen kauneuden ja ylellisyyden matka. Kokeile ikonista Prada Candy naisille tai klassista Prada Luna Rossa miehille ja anna itsesi kuljettaa tuntemattomiin alueisiin yhden maailman parhaimmista muotitalon taikuuden avulla.

 

Arvostelu Prada Les Infusions: Infusion Iris