PradaL'Homme Eau de Toilette Miehille

1×
Prada L'Homme Eau de Toilette Miehille
Prada L'Homme Eau de Toilette Miehille
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
100 ml
69,90

Koodi: PRA0719 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksille.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
torstai 30.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 27.9.2021

Kuvaus Prada L'Homme
Ainesosat

Kaksi todellisuuden tasoa asetettuna vierekkäin – miesten Eau de toilette -tuoksu Prada L’Homme on monikerroksinen tuoksu. Henkevyys ja vaatimattomuus yhdistyvät siinä vaativuuteen ja haasteisiin. Se edustaa miehen monia identiteettejä. Miehen, joka on tasa-arvoinen saman vision jakavan naisen kanssa. Absoluuttisen miehen.

  • klassinen fougère-tuoksu uutena tulkintana
  • muodostaa tasavertaisen parin naisten Prada La Femme -tuoksun kanssa
  • sen kehitti vuonna 2016 parfymööri Daniela Andrier

Tuoksun koostumus
tuoksu valloittaa sinut heti raikkaalla sitruksisen nerolin ja terävän pippurin yhdistelmällä. Sen jälkeen tuoksuyhdistelmässä valtaavat alaa kurjenmiekan ja ambran vivahteet, jotka ovat kaikkien Prada-tuoksujen tyypillisiä raaka-aineita. Tässä Eau de toilette -tuoksussa yhdistyvät ja täydentyvät geraniumin ja orvokin esanssit. Prada L`Homme -tuoksun puisessa pohjatuoksussa makea setri ja patsuli yhdistyvät kosteaa maata muistuttavaan ilmeikkääseen tuoksuun.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, BHT, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GERANIOL, CITRAL, FARNESOL,CI 60730 (EXT. VIOLET 2) CI 19140 (YELLOW 5) Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Neroli, Pippuri
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kurjenpolvi, Meripihka, Violetti
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Patsuli, Setri
Tuoksuluokka
chypre, puumainen

Tietoja brändistä Prada

Pradan muotinäytökset tuovat aina jotain uutta, odottamatonta ja vallankumouksellista. Heidän kokoelmansa ovat ainutlaatuisia, ja ne on luotu yhdistämällä näennäisesti ristiriitaisia elementtejä tarkoituksella herättää reaktio - olipa se sitten elävä ja tunnepitoinen tai älyllinen. Tämä energia ja ainutlaatuinen lähestymistapa heijastuu jokaisessa Prada-hajusteessa.  

Loistava idea, tietty tekniikka tai ainutlaatuinen aineosa - tyypillisessä Pradan hajusteessa on kaikki kolme ainesta. Sitä huolimatta se luodaan uudelleen jatkuvasti, hajotetaan pieniksi fraktioiksi ja yhdistetään johonkin odottamattomaan. Prosessi tuottaa aina jotain ennennäkemätöntä, usein suorastaan mystistä. Vanhat, tutut tuoksut löydetään uudelleen ja muutetaan uusiksi ja uskomattomiksi.

Aloita hajuaistillinen kauneuden ja ylellisyyden matka. Kokeile ikonista Prada Candy naisille tai klassista Prada Luna Rossa miehille ja anna itsesi kuljettaa tuntemattomiin alueisiin yhden maailman parhaimmista muotitalon taikuuden avulla.

 

Arvostelu Prada L'Homme1