PradaL'Homme Intense Eau de Parfum Miehille

1×
Prada L'Homme Intense Eau de Parfum Miehille
Prada L'Homme Intense Eau de Parfum Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
102,90

Varastossa | Koodi: PRA0937
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 26.1.2022
UPS Air Mail
perjantai 21.1.2022

Miesten Eau De Parfum -tuoksu L’Homme Intense täydentää upeasti persoonallisuutesi kaikkia puolia. Itsessään se on moninkertainen aistielämys, mikä johtuu samettisen kurjenmiekan ja nahan sekä ambran ja patsulin yhdistelmästä.

  • puuvivahteinen ambra-tuoksu, jossa tuntuvat voimakkaat kurjenmiekan nuotit
  • sopii parhaiten viileisiin kuukausiin ja iltakäyttöön
  • tuoksun on luonut Daniela Andrier

Tuoksun koostumus
Samettisen puuterinen kurjenmiekka lumoaa sinut heti. Hetken kuluttua siihen yhtyvät patsulin ja pehmeän ambran nuotit. Tuoksu perustuu iholla pisimpään säilyvään kokonaisuuteen, jonka muodostavat ainutlaatuisen santelipuun, nahan ja lämpimästi hiipuvien, paahdettujen tonkapapujen puhtaat nuotit.

Tuoksun tarina
Vuonna 2017 markkinoille tuotu Prada L’Homme Intense -tuoksu on yhdessä naisten version Prada La Femme Intense kanssa uskaliaampi tulkinta alkuperäisestä, vuotta aiemmin lanseeratusta Prada L’Homme -tuoksusta. Läpinäkymätön pullo heijastelee tyypillisen Prada-miehen vangitsemattomuutta – sellaisen, jolla on enemmän kuin yhdet kasvot.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), COUMARIN, LINALOOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, GERANIOL, ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 80% VOL Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Iiris
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Meripihka, Patsuli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Nahka, Tonka Pavut, Santelipuu
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Pradan muotinäytökset tuovat aina jotain uutta, odottamatonta ja vallankumouksellista. Heidän kokoelmansa ovat ainutlaatuisia, ja ne on luotu yhdistämällä näennäisesti ristiriitaisia elementtejä tarkoituksella herättää reaktio - olipa se sitten elävä ja tunnepitoinen tai älyllinen. Tämä energia ja ainutlaatuinen lähestymistapa heijastuu jokaisessa Prada-hajusteessa.  

Loistava idea, tietty tekniikka tai ainutlaatuinen aineosa - tyypillisessä Pradan hajusteessa on kaikki kolme ainesta. Sitä huolimatta se luodaan uudelleen jatkuvasti, hajotetaan pieniksi fraktioiksi ja yhdistetään johonkin odottamattomaan. Prosessi tuottaa aina jotain ennennäkemätöntä, usein suorastaan mystistä. Vanhat, tutut tuoksut löydetään uudelleen ja muutetaan uusiksi ja uskomattomiksi.

Aloita hajuaistillinen kauneuden ja ylellisyyden matka. Kokeile ikonista Prada Candy naisille tai klassista Prada Luna Rossa miehille ja anna itsesi kuljettaa tuntemattomiin alueisiin yhden maailman parhaimmista muotitalon taikuuden avulla.