PradaLuna Rossa Black Eau de Parfum Miehille

1×
Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum Miehille
Prada Luna Rossa Black Eau de Parfum Miehille
100 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: PRA02131

Dynaaminen Eau De Parfum -tuoksu Prada Luna Rossa Black on tarkoitettu rohkealle miehelle, joka etsii uusia mahdollisuuksia ja haasteita vaaroja kaihtamatta.

  • puuvivahteinen itämainen tuoksu
  • itsevarmalle ja rohkealle miehelle
  • sopii niin päivä- kuin iltakäyttöön

Tuoksun koostumus
Alkunuoteissa tunnet väinönputken aistillisen yrttiaromin, jota täydentää bergamotin raikas räjähdys. Patsulin ja ambran huumaavat vivahteet voimistavat vetovoimaasi. Karismaattiseen pohjatuoksuun kätkeytyvät kumariini ja myski.

Tuoksun tarina
Miesten Eau De Parfum -tuoksu Prada Luna Rossa Black onnistuu vangitsemaan itseensä ihmisen innovatiivisuuden ja luonnon villin voiman välisen suhteen. Tuloksena on hienostuneen aistillisen tuoksun aikaansaama harmonia, joka tuo virkistävän aistielämyksen.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), COUMARIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2). ALCOHOL OF VEGETAL ORIGIN 79 % VOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Karhunputki
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Bergamotti, Patsuli
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Kumariini, Myski
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Pradan muotinäytökset tuovat aina jotain uutta, odottamatonta ja vallankumouksellista. Heidän kokoelmansa ovat ainutlaatuisia, ja ne on luotu yhdistämällä näennäisesti ristiriitaisia elementtejä tarkoituksella herättää reaktio - olipa se sitten elävä ja tunnepitoinen tai älyllinen. Tämä energia ja ainutlaatuinen lähestymistapa heijastuu jokaisessa Prada-hajusteessa.  

Loistava idea, tietty tekniikka tai ainutlaatuinen aineosa - tyypillisessä Pradan hajusteessa on kaikki kolme ainesta. Sitä huolimatta se luodaan uudelleen jatkuvasti, hajotetaan pieniksi fraktioiksi ja yhdistetään johonkin odottamattomaan. Prosessi tuottaa aina jotain ennennäkemätöntä, usein suorastaan mystistä. Vanhat, tutut tuoksut löydetään uudelleen ja muutetaan uusiksi ja uskomattomiksi.

Aloita hajuaistillinen kauneuden ja ylellisyyden matka. Kokeile ikonista Prada Candy naisille tai klassista Prada Luna Rossa miehille ja anna itsesi kuljettaa tuntemattomiin alueisiin yhden maailman parhaimmista muotitalon taikuuden avulla.