RasasiLa Yuqawam Eau de Parfum Miehille

2×
Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum Miehille
Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum Miehille
75 ml
53,00

Koodi: RSS0186 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 24.9.2021
UPS Air Mail
maanantai 20.9.2021

Kuvaus Rasasi La Yuqawam
Ainesosat

Tiesitkö, että La Yuqawam on arabian kielellä “vastustamaton”? Juuri sellainen on tämä tuoksu. Miesten hajuvesi Rasasi La Yuqawam kuvastaa eleganssia ja aistillisuutta ja pitää sinulle mielellään seuraa koko päivän ajan. Tuoksu on nimittäin upean pitkäkestoinen!

  • itämainen tuoksu
  • charmantille miehelle
  • etenkin erikoistilaisuuksiin, mutta myös arkikäyttöön

Tuoksun koostumus
Vastustamaton tuoksu Rasasi La Yuqawam lumoaa sinut jo ensinuuhkaisulla herkullisen mehukkailla vadelmilla, joita myöhemmin täydentävät vastustamattoman sahramin ja aistillisen timjamin huumaavat nuotit. Sen jälkeen tunnet ihastuttavan jasmiinin silkkisen aromin, kiihottavan olibaanihartsin ja ainutkertaisen marunan vivahteet. Pohjatuoksu koostuu salaperäisistä puuvivahteista, ambrasta, puhtaasta nahasta ja ylellisestä mokkanahasta.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sahrami, Vadelma, Timjami
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Olibaanihartsi, Jasmiini, Maruna
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Puiset Vivahteet, Nahka, Meripihka, Mokkanahka
Tuoksuluokka
itämainen

Tietoja brändistä Rasasi

Antaudu Dubain Rasasi brändin ylellisten tuoksujen taikuuteen. Ne valloittavat jokaisen itämaisen tuoksujen tuntijan, mutta ovat yhtä ihania niillekin, jotka haluavat kevyempiä ja virkistäviä koostumuksia. Löydä nämä epätavalliset tuoksut kaukaisesta maasta.

 

Rasasi on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1979. Sen perustajan Abdul Razzak Kalsekarin visio oli yksinkertainen – houkutella asiakkaita tarjoamalla korkeaa laatua, ainutlaatuisuutta ja yksinoikeutta jokaisessa Rasasi tuoksussa. Heidän itämaisiin tuoksuihin kuuluu Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum – naisten versio sisältää sykkivää santelipuuta, herkullista kanelia ja myskiä, kun taas miesten versioon sisältyy meripihkaa, nahkaa ja mokkanahkaa, joihin liittyy puumaisia vivahteita.

Jos etsit jotain klassisempaa, kokeile Rasasi Blue Lady, joka on kuin kimppu tuoreita kukkia sitrushedelmän vivahteella. Hedelmäiset ja kukkaiset tuoksunuotit ovat myös aistillisen ja viehättävän Rasasi Hawas for Her Eau de Parfumin ytimessä. Tämä tuoksu on saatavana myös miehille tarkoitetussa versiossa, tällä kertaa meripihkan, bergamotin ja appelsiinikukan nuoteilla.

Arvostelu Rasasi La Yuqawam2