Skip to main content

Ryppyvoide

Suodatin päällä
  • Rypyt ja Aikuinen Iho
Suodatin
Hintaluokka

saakka

Sukupuoli / Ikäryhmä
Milloin käyttää
Brändi
Näytä lisää
Ilmaiset lahjat ja tarjoukset
Arviointi
  •   17
  •   2
Parhaiten myyvät

Nuoruuden lähdettä ei ole vielä löydetty, mutta se ei tarkoita sitä, että sileä iho olisi vain nuorten etuoikeus. Ottamalla käyttöön ryppyvoiteen ihosi saa nuorekkaan ilmeen vielä viidenkymmenen ikävuoden jälkeenkin.

Mitä paras ryppyvoide sisältää?

Oikein valittu ryppyvoide kosteuttaa, ravitsee ja silottaa ihoa hyvin. Mutta mistä oikeanlaisen tuotteen tunnistaa? Tarkista ainesosat aina huolellisesti. Tehokkaassa ryppyvoiteessa on oltava ainesosia, kuten hyaluronihappoa, retinolia, koentsyymi Q10:tä, peptidejä, keramideja, A-, C- ja E-vitamiinia tai kollageenia, jotka ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä ja säilyttävät sen kimmoisuuden ja sileyden.

Ryppyvoiteet iän mukaan:

  • Ryppyvoiteet 25+ tai kasvovoiteet ensimmäisiä ryppyjä vastaan kannattaa ottaa osaksi ihonhoitorutiinia mitä pikimmiten. Riittävä kosteutus on tässä iässä tärkeää, joten käytettäväksi suositellaan hyaluronihappoa sisältävää ryppyvoidetta.
  • Ryppyvoiteet 40+ sisältävät yleensä kollageenia ja retinolia, joita on anti-age-kosmetiikassa. Ne vaikuttavat suun, silmien ja otsan alueelle muodostuviin ryppyihin ja auttavat korjaamaan veltostuneita kasvonpiirteitä.
  • Ryppyvoiteet 50+ ovat koostumukseltaan paksumpia, ja ne toimivat kasvoja kohottavasti. Ne vaikuttavat syviä ryppyjä ja pigmenttiläiskiä vastaan. Tärkeää on myös riittävä SPF-suoja.

Ryppyjä tasoittavat yö- ja päivävoiteet

  • SPF-suojan sisältävät päivävoiteet ryppyjä vastaan suojaavat ihoa auringon säteilyn ja ympäristön haittavaikutuksilta. Ne kosteuttavat ja silottavat ihoa.
  • Yövoiteet ryppyjä vastaan sisältävät runsaasti vaikuttavia ainesosia, jotka eheyttävät ihoa syvältä yön aikana. Niiden joukkoon kuuluvat tehokkaat retinolia sisältävät ryppyvoiteet, joiden käyttöä suositellaan vain yöllä.

Silmänympärysvoide

Silmänympärysalueen herkkä iho tarvitsee erityistä hoitoa. Siksi suosittelemme erityisen, vitamiineja, proteiineja ja peptidejä sisältävän silmänympärysvoiteen käyttöä nuorentavan kasvovoiteen lisäksi. Silmänympärysalueen hoidon lisäksi se ehkäisee usein myös tummien silmänalusten ja silmäpussien muodostumista.

Miten ryppyvoiteen vaikutusta voidaan tehostaa?

Haluatko saada nuorentavasta kasvovoiteestasi mahdollisimman suuren hyödyn irti? Käytä ennen ryppyvoidetta ryppyjä ehkäisevää kasvoseerumia ja kerran tai kahdesti viikossa kasvonaamiota. Ne molemmat sisältävät vaikuttavia ainesosia erityisen tiiviissä muodossa ja tehostavat ryppyvoiteen vaikutuksia huomattavasti. Ryppyjen tasoittamisessa auttaa myös kasvojen hierontarulla eli face roller, josta on paljon apua myös silmänympärysalueen turvotuksen ja kaksoisleuan hoidossa.

Valitse tuotteidemme joukosta parhaat ryppyvoiteet. Tarjolla on myös miehille tarkoitettu ryppyvoide, luonnollinen ryppyvoide, laadukkaita kasvojenkohotusvoiteita ja jopa ryppyjä ehkäisevää käärmevoidetta!