Mine põhisisu juurde

Sanoflore

Tietoja Sanoflore-merkistä

Tutustu ylelliseen ranskalaiseen Sanoflore-luonnonkosmetiikkamerkkiin ja sen tuotteisiin, jotka muuttavat ihonhoitorutiinisi miellyttäväksi elämykseksi. Tuotteiden koostumus perustuu luonnonmukaisesti viljeltyihin yrtteihin ja kasveihin. Kaikilla tuotteilla on luomumerkintä eivätkä ne sisällä silikoneja eikä synteettisiä väriaineita. 

 

Ranskalaisen Sanoflore-merkin historia ulottuu aina vuoteen 1972, jolloin pieni ryhmä innokkaita kasvitieteilijöitä ja maanviljelijöitä perusti Vercorsin luonnonpuiston sydämeen Sanoflore-nimisen kasvitieteellisen puutarhan. Samanniminen fytoterapiaan ja aromaterapiaan erikoistuva laboratorio syntyi vasta 14 vuotta myöhemmin.

Sanoflore on ainutlaatuinen kosmetiikkamerkki muun muassa siksi, että koko tuotantoprosessi on sen hallinnassa aina raaka-aineiden kasvattamisesta alkaen. Tuotteissa käytettävät eteeriset öljyt valmistetaan vesihöyrytislauksella matalassa paineessa, joten eteerisistä öljyistä tulee huomattavasti korkealaatuisempia kuin synteettisesti valmistetuista öljyistä. Sanoflore-merkin tuotteille on ominaista myös erittäin miellyttävä tuoksu. Tuotteet hellivät siis kehon lisäksi myös mieltä. 

Katso koko teksti piilota teksti