Mine põhisisu juurde

Schmidt's

Schmidt’s

Oletko kiinnostunut terveellisestä elämäntavasta? Pohdi kauneusrutiiniasi ja valitse tuotteita, jotka eivät ole ainoastaan toimivia, vaan sisältävät myös luonnollisia ainesosia. Schmidtin henkilökohtaisten hygienian tuotteet, jotka ovat täynnä kasviperäisiä ja mineraaliperäisiä aineosia, tekevät sinuun ehdottomasti vaikutuksen.

Vuonna 2010 Maker Movement inspiroi amerikkalaista Jamie Schmidtiä etsimään tapoja miten luoda oma luonnollinen deodorantti. Hän halusi suunnitella tuotteen, joka ei ainoastaan toimi, vaan myös tuoksuu hyvältä ja sitä on turvallista käyttää koko perheelle. Hänen ponnistelunsa osoittautuivat menestyksekkäiksi, ja viisi vuotta myöhemmin yrittäjä Michael Cammarata kiinnostui Shmidtin liiketoiminnasta. Yhdessä he rakensivat maailmanlaajuisesti menestyvän luonnollisen ihonhoitotuotteiden brändin.

Ikoninen Schmidtin deodorantti on nyt saatavana tikussa, roll on -muodossa ja lasipurkissa. Puhtaat luonnolliset ainesosat sopivat jopa vegaaneille, ja tämä tuote tekee sinulle vaikutuksen myös valikoimalla viehättäviä tuoksuja. Brändin tuotevalikoima kasvaa jatkuvasti, mikä tarkoittaa, että voit nyt ostaa myös Schmidtin hammastahnaa tai baarisaippuaa.

Katso koko teksti piilota teksti