VersaceThe Dreamer Eau de Toilette Miehille

Versace The Dreamer Eau de Toilette Miehille
Versace The Dreamer Eau de Toilette Miehille
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
100 ml
50,90

Koodi: VER0043 | Varastossa
1
Lahja sinulle
Ilmainen toimitus yli 30 euron tilauksille.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 1.10.2021
UPS Air Mail
tiistai 28.9.2021

Kuvaus Versace The Dreamer
Ainesosat

Eau De Toilette -tuoksu Versace Dreamerin ansiosta voit elää todeksi untasi myös päiväsaikaan tuntien olosi taianomaiseksi. Aivan kuin kulkisit tuoksuvaa metsäpolkua oksien katkeillessa jalkojen alla, puun ja neulasten tuoksuessa, jokaisen askelen hyväillessä sielua.

  • itämainen tuoksu
  • miehille, jotka nauttivat haaveilusta
  • sopii niin päivä- kuin iltakäyttöön

Tuoksun koostumus:
Alkuun tunnet katajan, rakuunan ja marunan, jotka herättävät mielleyhtymän metsäretkestä. Sitten ne vaihtuvat liljan, kurjenmiekan ja pellavan kukkaistuoksuun, joka tuo kokonaisuuteen mystisen vaikutelman. Aromaattinen pohjatuoksu on ambran ja tupakan kyllästämä.

Tuoksun tarina:
Versace on synonyymi ylellisyydelle ja laadulle. Poikkeusta ei tee myöskään Eau De Toilette -tuoksu Dreamer, joka tuo kantajalleen tunteen siitä, että salaisimmatkin haaveet ja fantasiat ovat toteutettavissa.

Tuotteen täydellinen koostumus

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), FRAGRANCE, LINALOOL, WATER, COUMARIN, HYDRAISOHEXYL, 3-CYCLOHEXENE, CARBOXALDEHYDE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, COURAMIN, CINNAMAL, GERANIOL. Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Rakuuna, Maruna, Kataja
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Pellavan Kukka, Lilja, Iiris
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Meripihka, Tupakan Kukka
Tuoksuluokka
itämainen

Tietoja brändistä Versace

Brändin perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Hän oli ollut erittäin edistyksellinen ja eksentrinen nuoruudestaan asti, ja hänestä tuli nopeasti karismaattinen ja maailmankuulu suunnittelija. Versacesta on tullut johtava kansainvälinen muotitalo ja italialaisen ylellisyyden ja ajattoman muodin symboli kaikkialla maailmassa. Versacen aftershavet miehille ja tuoksut naisille heijastavat intohimoa, viettelyä ja provokaatiota. Niistä voi tuntea myöskin rakkauden italialaiseen perinteeseen ja perheperintöön. Tuoksut valmistavat kuuluisat parfymistit, jotka luovat täydelliset tuoksukoostumukset. Ensimmäinen Versace tuoksu – Gianni Versace naisille lanseerattiin vuonna 1981. Koko tuotevalikoima sisältää tänään yli 50 eau de toilette ja eau de parfum. Kokeile Versacen spontaania tuoksua italialaisella temperamentilla itse.

Arvostelu Versace The Dreamer