Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette Miehille

1×
Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette Miehille
Versace Dylan Blue Pour Homme Eau de Toilette Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
64,90

Koodi: VER3146 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
maanantai 19.4.2021
UPS Air Mail
torstai 15.4.2021

Kuvaus Versace Dylan Blue Pour Homme
Ainesosat

Voima, karismaattisuus ja laantumaton intohimo. Sellaisia tunteita sinussa herättää Eau De Toilette -tuoksu Versace Dylan Blue Pour Homme. Luonteikas ja muista erottuva tuoksu säteilee vetovoimaisten, raikkaiden tuoksunuottiensa välityksellä aistikasta huumaa.

  • erittäin omalaatuinen fougère-tuoksu vesimäisillä nuoteilla
  • vahvalle ja samalla herkälle miehelle, joka osaa olla oma itsensä
  • tuoksu lanseerattiin vuonna 2016

Tuoksun koostumus
Jo Versace Dylan Blue -tuoksun esituoksu henkii Välimerta. Pääroolissa esiintyvät vahvat vesimäiset nuotit, joita täydentävät greipin sitruksiset vivahteet, kalabrialainen bergamotti ja kevyen puumaiset viikunanlehdet. Sen jälkeen tunnet samettisen ambroksaanin, pehmeän puuvivahteisen papyruksen, hunajaisten nuottien ja maanläheisen, kevyesti saippuaisen patsulin yhdistelmän, johon kantautuu lisäksi myös mustapippurin nuotteja. Mausteinen suitsuke, kosketus savua, aistikas myski ja arvokas sahrami varmistavat, että tuoksuyhdistelmä on täynnä intohimoa ja hienostunutta miehekkyyttä.

Tuoksun tarina
Dylan Blue Pour Homme -tuoksua voi pitää Versace-merkkiä täydellisesti edustavana miehen olemuksen ilmaisuna. Tuoksun kuvaama mies on vahva ja aistikas, herkkä ja itsekuriin kykenevä ja päättäväinen kuin taistelulajin mestari. Hänen voimansa ja karismansa tuntuvat tuoksussa Välimeren aistikkaana raikkautena. Välimereen viittaa myös pullon tummansininen väri ja meduusaa esittävä kultainen sinetti.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Viikunan Lehdet, Calabrian Bergamotti, Veden Vivahteet, Greippi
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Musta Pippuri, Violettilehdet, Patsuli, Papyrus, Ambroxan
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Myski, Olibaanihartsi, Tonka Pavut, Sahrami
Tuoksuluokka
aromaattinen

Tietoja brändistä Versace

Brändin perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Hän oli ollut erittäin edistyksellinen ja eksentrinen nuoruudestaan asti, ja hänestä tuli nopeasti karismaattinen ja maailmankuulu suunnittelija. Versacesta on tullut johtava kansainvälinen muotitalo ja italialaisen ylellisyyden ja ajattoman muodin symboli kaikkialla maailmassa. Versacen aftershavet miehille ja tuoksut naisille heijastavat intohimoa, viettelyä ja provokaatiota. Niistä voi tuntea myöskin rakkauden italialaiseen perinteeseen ja perheperintöön. Tuoksut valmistavat kuuluisat parfymistit, jotka luovat täydelliset tuoksukoostumukset. Ensimmäinen Versace tuoksu – Gianni Versace naisille lanseerattiin vuonna 1981. Koko tuotevalikoima sisältää tänään yli 50 eau de toilette ja eau de parfum. Kokeile Versacen spontaania tuoksua italialaisella temperamentilla itse.

Arvostelu Versace Dylan Blue Pour Homme1