Versace Eros Eau de Parfum Miehille

Versace Eros Eau de Parfum Miehille
Versace Eros Eau de Parfum Miehille
Ilmainen toimitus
100 ml
65,10

Koodi: VER08269 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 6.8.2021
UPS Air Mail
tiistai 3.8.2021

Kuvaus Versace Eros
Ainesosat

Hyvät herrat, olkaa uskaliaita kuin itse Eros, kreikkalainen rakkauden jumala. Hänen intohimoonsa ja rohkeuteensa teidät johdattaa miesten Eau De Parfum -tuoksu Versace Eros, joka kätkee sisäänsä puuvivahteisia, itämaisia ja raikkaita nuotteja. Se kietoo teidät vangitsevaan tuoksuunsa, voimistaa miehekkyyttänne ja tuo ripauksen itseluottamusta jokaiseen päivään.

  • aromaattinen tuoksu miehille
  • inspiraationa Eros – rakkauden jumala
  • sopii sekä arkeen että juhlaan

Tuoksun koostumus
Ensiksi avautuvat italialainen sitruuna ja mandariini, minttuöljy ja makea karamellisoitu omena. Sen jälkeen aistejasi ilahduttavat herkullinen vanilja, kurjenpolvi, eksoottiset tonkapavut ja ambroksaani. Iholla pisimpään säilyvää pohjatuoksua hallitsevat lämmittävät setri ja santelipuu sekä vetiver, patsuli ja vanilja.

Tuoksun tarina
Versace Eros -tuoksu näki päivänvalon ensi kertaa vuonna 2012. Kreikkalaisen rakkauden jumalan mieleen tuovan tuoksuyhdistelmän on luonut parfymööri Aurelien Guichard. Pulloa koristaa ikoninen Medusa, joka on Versace-tuotemerkille ominainen.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Minttu, Sitruunan Kuori, Vihreä Omena
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Kurjenpolvi, Vanilja, Ambroxan, Tonka Pavut
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Setripuu, Tammen Sammal, Vetiveriaheinä
Tuoksuluokka
itämainen, puumainen

Tietoja brändistä Versace

Brändin perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Hän oli ollut erittäin edistyksellinen ja eksentrinen nuoruudestaan asti, ja hänestä tuli nopeasti karismaattinen ja maailmankuulu suunnittelija. Versacesta on tullut johtava kansainvälinen muotitalo ja italialaisen ylellisyyden ja ajattoman muodin symboli kaikkialla maailmassa. Versacen aftershavet miehille ja tuoksut naisille heijastavat intohimoa, viettelyä ja provokaatiota. Niistä voi tuntea myöskin rakkauden italialaiseen perinteeseen ja perheperintöön. Tuoksut valmistavat kuuluisat parfymistit, jotka luovat täydelliset tuoksukoostumukset. Ensimmäinen Versace tuoksu – Gianni Versace naisille lanseerattiin vuonna 1981. Koko tuotevalikoima sisältää tänään yli 50 eau de toilette ja eau de parfum. Kokeile Versacen spontaania tuoksua italialaisella temperamentilla itse.

Arvostelu Versace Eros