VersacePour Homme Eau de Toilette Miehille

3×
Versace Pour Homme Eau de Toilette Miehille
Versace Pour Homme Eau de Toilette Miehille
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
100 ml
46,90

Koodi: VER0096 | Varastossa
1
Lisää tuotteeseen kaiverrus luodaksesi ainutlaatuinen lahja.
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
tiistai 26.10.2021
UPS Air Mail
huomenna torstai 21.10.2021

Kuvaus Versace Pour Homme
Ainesosat

Miesten klassikko modernissa muodossa, sellainen on Eau De Toilette -tuoksu Versace Pour Homme. Se kuvastaa modernia, itsevarmaa miestä, joka on aktiivinen ja spontaani ja osaa elää sopusoinnussa luonnon kanssa.

  • aromaattinen fougère-tuoksu
  • tuoksuyhdistelmän inspiraation lähteenä on ollut Välimeren alue
  • tuoksun suunnitteli vuonna 2008 parfymööri Alberto Morillas

Tuoksun koostumus
Bergamotin, karvaan appelsiinin, kalabrialaisen sitruunan ja nerolin nostama sitruksisen raikkauden hyökyaalto vie sinut mukanaan aurinkoiselle Välimerelle. Auringossa kylpevien tasankojen tunnelmaa täydentävät huumaavan hyasintin aromaattiset kukat ja geraniumin hellä tuoksu. Seuraavat sydäntuoksun kevyen mausteinen salvia ja setripuun makeat nuotit, ja tuoksuaallokko rauhoittuu lopuksi pohjatuoksun nerokkaaseen yhdistelmään lämpimiä ja makeita tonka-papuja, puuvivahteista oudia, aistikasta myskiä ja ambraa.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Neroli, Pomeranssi, Bergamotti, Sitruuna
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Salvia, Setripuu, Hyasintti, Kurjenpolvi
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Oud, Myski, Meripihka, Tonka Pavut
Tuoksuluokka
aromaattinen

Tietoja brändistä Versace

Brändin perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Hän oli ollut erittäin edistyksellinen ja eksentrinen nuoruudestaan asti, ja hänestä tuli nopeasti karismaattinen ja maailmankuulu suunnittelija. Versacesta on tullut johtava kansainvälinen muotitalo ja italialaisen ylellisyyden ja ajattoman muodin symboli kaikkialla maailmassa. Versacen aftershavet miehille ja tuoksut naisille heijastavat intohimoa, viettelyä ja provokaatiota. Niistä voi tuntea myöskin rakkauden italialaiseen perinteeseen ja perheperintöön. Tuoksut valmistavat kuuluisat parfymistit, jotka luovat täydelliset tuoksukoostumukset. Ensimmäinen Versace tuoksu – Gianni Versace naisille lanseerattiin vuonna 1981. Koko tuotevalikoima sisältää tänään yli 50 eau de toilette ja eau de parfum. Kokeile Versacen spontaania tuoksua italialaisella temperamentilla itse.

Arvostelu Versace Pour Homme2