VersaceYellow Diamond Intense Eau de Parfum Naisille

Versace Yellow Diamond Intense Eau de Parfum Naisille
Versace Yellow Diamond Intense Eau de Parfum Naisille
Erikoistarjoukset
Ilmainen toimitus
30 ml
32,90

Varastossa | Koodi: VER1954
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
perjantai 10.12.2021
UPS Air Mail
torstai 2.12.2021

Timantit kohottavat kaikki asut uudelle tasolle. Saman tekee myös naisille kehitetty Versace Yellow Diamond Intense -tuoksu, joka kietoo sinut sitruksiseen kukkaistuoksuun. Oletko valmis todella intensiiviseen elämykseen?

  • päärynällä ja appelsiininkukalla terästetty sitruksinen tuoksu
  • Versace Yellow Diamond -tuoksun intensiivisempi versio
  • sopii sekä arkeen että juhlaan

Tuoksun koostumus
Säkenöivä tuoksuyhdistelmä avautuu makean päärynän, raikkaan bergamotin, sukaattisitruunan ja neroliöljyn yhdistelmällä. Sydäntuoksussa esiin astuvat huumaava freesia, aavistuksen lämmittävä appelsiininkukka ja herkkä jasmiini. Pohjatuoksun muodostavat Palo Santo -puu, ambra ja myski.

Tuoksun tarina
Naisten Versace Yellow Diamond Intense Eau de Parfum tuotiin markkinoille vuonna 2014 kolme vuotta aiemmin lanseeratun Versace Yellow Diamond -tuoksun intensiivisempänä ja kokonaisvaltaisempana versiona. Versace-brändille tyypillisesti siinä yhdistyvät eleganssi, ripaus ylenpalttisuutta sekä kunnon annos luksusta.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Tuoksuluokka
Sitrushedelmä, kukkainen
Brändin perusti vuonna 1978 Gianni Versace. Hän oli ollut erittäin edistyksellinen ja eksentrinen nuoruudestaan asti, ja hänestä tuli nopeasti karismaattinen ja maailmankuulu suunnittelija. Versacesta on tullut johtava kansainvälinen muotitalo ja italialaisen ylellisyyden ja ajattoman muodin symboli kaikkialla maailmassa. Versacen aftershavet miehille ja tuoksut naisille heijastavat intohimoa, viettelyä ja provokaatiota. Niistä voi tuntea myöskin rakkauden italialaiseen perinteeseen ja perheperintöön. Tuoksut valmistavat kuuluisat parfymistit, jotka luovat täydelliset tuoksukoostumukset. Ensimmäinen Versace tuoksu – Gianni Versace naisille lanseerattiin vuonna 1981. Koko tuotevalikoima sisältää tänään yli 50 eau de toilette ja eau de parfum. Kokeile Versacen spontaania tuoksua italialaisella temperamentilla itse.