Victoria's SecretBombshell Eau de Parfum Naisille

1×
Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum Naisille
Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum Naisille
100 ml

Koodi: VIS0229 | Tämä tuote on tilapäisesti loppu

Kuvaus Victoria's Secret Bombshell
Ainesosat

Ole viehättävä kuin Victoria’s Secret -merkin enkeli. Naisten Eau De Parfum -tuoksu Victoria’s Secret Bombshell kätkee sisäänsä sekoituksen mehukkaita hedelmiä, romanttisia kukkia ja lämpimiä nuotteja. Lempeä vaaleanpunainen pullo kirkastaa päivääsi, ja sen sisällä oleva leikkisä tuoksu tekee sinusta vastustamattoman naisellisen.

  • kukkainen ja hedelmäinen tuoksuyhdistelmä
  • energiselle naiselle
  • ihanteellinen kevät- ja kesäkuukausiin

Tuoksun koostumus
Esituoksu kuuluu mehukkaalle ananakselle, mandariinille, passiohedelmälle ja makeille mansikoille. Sitten esiin nousevat punaiset marjat ja pionin, kielon, jasmiinin ja orkidean kukkaisnuotit. Vaikuttava pohjatuoksu koostuu lämpimästä puusta, myskistä ja sammaleesta.

Tuoksun tarina
Syvän vaaleanpunaisesta väristä ja kauniista malleistaan tunnettu Victoria’s Secret on naisten rakastama amerikkalainen alusvaatemerkki, jonka ihania rintaliivejä, pikkuhousuja ja seksikkäitä vaatteita on seurannut upeiden, täydellisen naisellisten tuoksujen lanseeraus.

Ainesosat

Latvatuoksut - Ne kehittyvät heti, kun laitat hajusteen päälle. Ne luovat ensimmäisen vaikutelman ja ovat yleensä melko intensiivisiä, mutta eivät pitkäaikaisia.
Top notes
Ananas, Maracuja, Mansikka, Mandariini
Sydäntuoksut - Hajusteen sydän tulee esiin muutaman minuutin kuluttua, kun tuoksun pää haalistuu. Nämä tuoksut kestävät yleensä noin 2-3 tuntia.
Middle notes
Orkidea, Punaherukka, Pioni, Kielo, Jasmiini
Juurituoksut - Viimeinen ja usein pisin osa hajusteen kehityksestä iholla. Kestää 4 tuntia yli päivässä.
Base notes
Puu, Myski, Sammal
Tuoksuluokka
hedelmäinen, kukkainen

Tietoja brändistä Victoria's Secret

Muutu vietteleväksi enkeliksi ja häikäise kaikki ympärilläsi olevat. Victoria's Secret tuoksut hurmaavat aistejasi riippumatta siitä, haluatko tuntea olosi herkäksi, aistilliseksi tai hieman hienostuneeksi.

 

Kaikki tietävät Victoria's Secret viettelevien alusvaatteiden valmistavana brändinä, joka on ollut suosittu vuodesta 1977 lähtien. Nykyään brändi valmistaa myös kuuluisten parfymistien suunnittelemia kauneudenhoitotuotteita, ja monet ainutlaatuisista Victoria's Secrets :in tuoksuista ovat tulleet suosituiksi ympäri maailmaa.

Voit valita Victoria's Secret vartalosuihkeen makusi mukaan, haluatpa sitten jotain makeaa, kukkaista tai hieman eksoottista. Voit valita myös erittäin suositun ja upean Victoria's Secret Bombshell Eau de Parfum. Se on aistillinen tuoksu, joka on täynnä luonnollista seksikkyyttä, jota täydentää rentouttava, meditatiivinen kosketus. Onkin mahdollista, että rakastat kookospähkinän virkistävää tuoksua. Valitse tällöin Victoria's Secret Coconut Passion vartalosuihkeen, vartalopesun ja vartalovoiteen muodossa.

Arvostelu Victoria's Secret Bombshell1