Mine põhisisu juurde

Ziaja

Ziaja

Selkeä ja rehellinen viesti alusta asti – puolalainen Ziaja-kosmetiikka on tuonut asiakkailleen jo vuodesta 1989 korkealaatuisia ja samalla edullisia kasvojen-, hiusten- sekä vartalonhoitotuotteita. 

Ziaja-tuotemerkin perustivat apteekkarit Aleksandra ja Zenon Ziaja Gdanskissa. Zenon Ziaja työskenteli sairaalan apteekissa ja vapaa-ajallaan teki omia voidereseptikokeilujaan. Sitten syntyi ajatus omasta yrityksestä, ja innostuksen sekä päättäväisyyden ollessa suurta puolisot päättivät alkaa valmistaa omaa kosmetiikkaansa luonnon ainesosista. 

Ensimmäinen tuote oli oliivivoide, joka on tänäkin päivänä erittäin myyty tuote. Ziaja-kosmetiikka hoitaa sekä ravitsee kasvoja, vartaloa ja hiuksia tehokkaasti.

Tämä on tuotteiden innovatiivisten, vuohenmaitoa, kaakaovoita tai ruusunmarjaa sisältävien koostumusten ansiota. Kokeile vaikkapa voidemaista Ziaja Goat's Milk -suihkusaippuaa tai hellävaraista Ziaja Intimate Creamy Wash -intiimihygieniageeliä. Käsilaukustasi tulisi aina löytyä Ziaja Olive Oil -käsivoide, joka elvyttää rasittuneen ihon upeasti milloin tahansa päivän aikana. Vartalosi nauttii takuulla kosteuttavasta Ziaja Baltic Home Spa Wellness -vartalovoiteesta. Kasvosi puolestaan puhdistaa ja virkistää hyaluronihappoa sisältävä Ziaja Acai Berry -kasvovesi. 

Katso koko teksti piilota teksti