Mine põhisisu juurde
4711 Original kölninvesi ilman sumutinta unisex
Kätevä pakkaus matkoille mukaan.
Matkapakkaus
Top notes
Bergamotti, Sitruuna, Petitgrain, Appelsiini, Acai Marja
Middle notes
Neroli, Rosmariini, Ruusu
Base notes
Myski
Tuoksuluokkapuumainen

Pakene arkea ja stressiä virkistävän, rentouttavan ja elvyttävän tuoksun avulla. Sekä miehelle että naiselle sopivan 4711 Original -kölninveden myönteiset vaikutukset kehoon ja mieleen on tunnettu jo yli 200 vuoden ajan. Ainutlaatuinen koostumus täynnä huolellisesti valittuja ainesosia ja eteerisiä öljyjä on erittäin rentouttava. Verhoudu miellyttävään tuoksuun, joka piristää jokaista päivääsi.

  • elvyttävä unisex-tuoksu
  • ainutlaatuisen harmonisen tuoksun koostumus on tarkkaan varjeltu salaisuus
  • herättää aistisi kaikissa tilanteissa

Tuoksun koostumus
Tuoksuluomus perustuu ensiluokkaisten ainesosien täydelliseen harmoniaan. Ensituoksussa on bergamotin, appelsiinin ja sitruunan virkistäviä ja elvyttäviä vivahteita. Sen jälkeen raikkauden aalto muuttuu rauhoittavaksi yhdistelmäksi ruusua, laventelia ja aromaattista rosmariinia. Iholla kauimmin viipyvä pohjatuoksu koostuu lämpimästä myskistä ja punaisen appelsiinin neroliuutteesta.

Tuoksun tarina
4711 Original -tuoksun historia ulottuu aina tuoksun lanseerausvuoteen 1792 asti. Siitä lähtien tuoksun virkistävien ja rauhoittavien vaikutuksien maine on kiirinyt ympäri maailman. Ikoninen tuoksupullo on pysynyt muuttumattomana vuodesta 1920 lähtien. Löydä sinäkin klassisen, monen sukupolven suosiman tuoksun lumot.

4711Original kölninvesi ilman sumutinta unisex

3×
25 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: 47100310