Lasten kosmetiikkalaukut

Suodatin
Hintaluokka

saakka

Ilmaiset lahjat ja tarjoukset

Tutustu värikkäisiin lasten meikkipusseihin

Äidin kenkien ja korujen sovittaminen, meikkikokoelman hypisteleminen... monet lapset haluavat jäljitellä äitejään. Miten ilahduttaa lasta, jolle tämä kaikki on tosielämässä vielä kaukainen haave? Lasten meikkipussi on oiva ratkaisu!

Miten lasten ja aikuisten meikkipussit eroavat toisistaan?

Periaatteessa ainoa ero on ulkoasussa. Lasten meikkipussiksi käy siis mikä tahansa perinteinen malli, josta lapsi pitää. Suosituimpia ovat vaaleanpunaiset tai värikkäästi kuvioidut pussit.

Varmimmin lapsesi kuitenkin ihastuu meikkipussiin, joka on varta vasten tarkoitettu kaikista nuorimmille. Notinolta saat useita kuvioinniltaan, kuviltaan ja ulkoasultaan erilaisia meikkipusseja. Lisäksi niitä on saatavilla useita eri kokoja, jolloin niistä voi muodostaa kokonaisen meikkilaukkusarjan.

Miksi meikkipussi on loistava lahja lapselle?

Ennen kaikkea siksi, että se taatusti ilahduttaa. Hauskasti kuvioitu meikkipussi saa lapsen tuntemaan itsensä tärkeäksi ja aikuismaiseksi, aivan kuin äitinsä. Lähtiessäsi lasten kanssa matkalle voit antaa heidän pakata muutaman tavaran omaan pussukkaansa. Näin otat ensimmäisen askeleen kohti aikaa, jolloin lapset pakkaavat kaikki tavaransa ihan itse. 

Hauskasti kuvioitu kosmetiikkalaukku ilahduttaa myös uunituoreita äitejä, jotka voivat pakata siihen pikkuisten tavarat reissuja varten. Vauvan kosmetiikkalaukkuun mahtuvat vauvan talkki, kosteuspyyhkeet sekä muu kosmetiikka, joka nyt löytyy kaikki samasta paikasta. Valitse paras vauvan kosmetiikkalaukku tyttärellesi, sukulaistytöllesi, ystävällesi tai kenelle vaan, jolle haluat tuoda hymyn huulille!