Uimavaipat

Luotettavat uimavaipat mukavaan polskutteluun

Mukavan tuntuiset päällä ja luotettava suoja vuodoilta myös uimisen aikana! Lapsen uimavaippa on täydellinen ratkaisu niin uimahalliin kuin rannalle.

Uimavaipat ja niiden edut

  • Estävät uima-altaan vettä likaantumasta – pitävät kaiken luotettavasti sisällään.
  • Uimavaipat eivät ime vettä uima-altaasta, eivätkä siten estä lapsen vapaata liikkumista.
  • Pehmeiden materiaalien vuoksi mukavia, eivätkä kiristä vauvaa jaloista.
  • Helppo pukea, mukautuvat vauvan vartaloon tuntuen miellyttävältä.

Miten valita uimavaippa?

Uimavaipan valinta riippuu lapsesi painosta ja siitä, kuinka usein käytte uimassa. Saatavilla on joko kertakäyttöisiä tai pestäviä uimavaippoja. Uimavaippoja valmistetaan 3–15+ kg painoisille lapsille.

  • Kertakäyttöinen uimavaippa sopii satunnaiseen käyttöön, ja se on helppo heittää roskakoriin käytön jälkeen. Valitse vain sopivan kokoiset uimavaipat lapsesi painon mukaan. Näitä vaippoja on saatavilla 3 kg alkaen, joten ne sopivat jo aivan pienille vauvoille.
  • Vaippauikkarit voi pestä käytön jälkeen, ja niitä voi siis käyttää moneen kertaan. Toiset vaippauikkarit sisältävät myös vedenpitävän PUL-kuoren sekä suojaverkon, jolloin niitä voi käyttää suoraan, muihin taas tulee lisätä erikseen vielä vaippa. Vaippauikkareissa on nepparit, joiden avulla kokoa voi säätää. Nämä vaipat sopivat erinomaisesti säännölliseen uimiseen.

Notinon vinkki: Jos sinulla ei ole vauvavaakaa, voit punnita itsesi vaa’alla ensin vauvan kanssa ja sitten ilman häntä.

Miten uimavaipat toimivat

Lasten uimavaipat on suunniteltu pitämään kaikki neste ja lika luotettavasti sisällään, ja joustavat resorit sekä vedenpitävä kuori estävät kaikki vuodot. Ulkoinen osa taas estää vettä imeytymästä vaippaan, jolloin vaippa ei vety eikä sen koko kasva epämukavan tuntuiseksi.

Hanki lapsellesi nämä parhaat uimavaipat, jotka tuovat vesileikkeihin mukavuutta ja luotettavaa suojaa vuodoilta!

Vinkki: Osta meiltä myös kestävämmät ekovaipat tai kestovaipat ja muita lastentarvikkeita!