BiodermaSébium Night Peel Tasapainottava Kuoriva Seerumi Hoitaa Ihon Epätäydellisyyksiä

Bioderma Sébium Night Peel Tasapainottava Kuoriva Seerumi Hoitaa Ihon Epätäydellisyyksiä
Bioderma Sébium Night Peel Tasapainottava Kuoriva Seerumi Hoitaa Ihon Epätäydellisyyksiä
Erikoistarjoukset
40 ml
17,90

Varastossa | Koodi: BIR03499
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 8.12.2021
UPS Air Mail
huomenna tiistai 30.11.2021

Nauti uudistuneesta, sileästä ja puhtaammasta ihosta kaikkina vuodenaikoina. Silottava Bioderma Sébium Night Peel -seerumi häivyttää ihon virheitä ja ihon rasvoittumisen aiheuttamia ongelmia, kuten tummia läiskiä ja kiiltelyä. Lisäksi ihon luonnollinen heleys palautuu.

Hellävarainen kemiallisesti kuoriva Bioderma Sébium Night Peel sisältää 15 % hedelmien glykolihappoa. Se on erittäin tehokasta ja hyvin siedettyä, minkä vuoksi se sopii ihonhoitotuotteisiin. Käytön jälkeen iho on sileä, pehmeä ja heleä.

Ominaisuudet:

 • häivyttää ihon virheitä ja kiiltelyä
 • kuoriva vaikutus – pehmentää ja silottaa ihon rakennetta
 • tasoittaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen heleyden
 • auttaa supistamaan laajentuneita ihohuokosia
 • vähentää tummia läiskiä
 • kätevä käyttöä helpottava pumppu
 • erittäin hyvin siedetty

Tulokset testistä, johon osallistui 20 vapaaehtoista 28 päivän ajan:

 • 80 % vähemmän ihon virheitä ja tummia läiskiä
 • 90 % silottava vaikutus
 • 75 % kiiltely pysyi kurissa

Koostumus:

 • 15 % glykolihappo – keratolyyttinen vaikutus ihon pintaan
 • patentoitu Fluidactiv™ – säätelee talineritystä, ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista
  ja siten ihon virheiden muodostumista
 • D-pantenoli – rauhoittaa ihoa ja parantaa sen rakennetta
 • ei-komedogeeninen, hajustettu
 • testattu lääkärin valvonnassa

Käyttö:
Levitä iltaisin puhtaalle ja kuivalle iholle, joka ei ole ärtynyt. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Huuhtele kasvot aamulla huolellisesti. Käytä päivittäin neljän viikon ajan ja pidä yhden kuukauden tauko ennen seuraavaa kuuria. Oikea määrä on neljä kuuria vuodessa aina vuodenajan vaihtuessa.
Seerumin avulla voit valmistella ihon vastaanottamaan seuraavan ihonhoitotoimenpiteen.

Huomio:
Älä altista ihoa usein tai pitkäkestoisesti auringolle seerumia käyttäessäsi. Suojaa iho hyvin ollessasi auringossa. Jos tuotteen käytön aikaa iholla ilmenee epämukavaa tunnetta tai punoitusta, käytä seerumia harvemmin.

Tuotteen täydellinen koostumus

AQUA/WATER/EAU GLYCOLIC ACID SODIUM HYDROXIDE PANTHENOL AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER DIPROPYLENE GLYCOL HYDROXYETHYLCELLULOSE MANNITOL PROPYL GALLATE XYLITOL SODIUM METABISULFITE RHAMNOSE FRUCTOOLIGOSACCHARIDES CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT FRAGRANCE (PARFUM). [BI 761] Valmistaja on vastuussa tuotteen koostumuksesta. Mahdollisten muutosten vuoksi suosittelemme tarkistamaan tuotteen koostumuksen suoraan sen pakkauksesta.
Koko teksti

Ominaisuudet

Ihon tyyppi
öljyinen, ongelmallinen
Vaikutukset
Liiallisen talin säätely, Kuorinta, Aknea Ehkäisevä, Mustapäitä Ehkäisevä, Huokosia Minimoiva
Milloin käyttää
Aktiiviset ainesosat
glykolihappo
Bioderma dermokosmetiikka perustuu ihon ja sen biologisten mekanismien tuntemiseen. Tämä tieteellinen lähestymistapa takaa tuotevalmisteet, jotka on kohdistettu eri ihotyypeille ja ihon erilaisille tarpeille. Bioderman kosmetiikka ei sisällä iholle haitallisia aineosia, kuten parabeeneja, ftalaatteja tai formaldehydejä. Jokaisen tuotteen koostumus perustuu kokonaan puhtaisiin aktiivisiin ainesosiin, jotka on löydetty ihosta – tämä takaa, että iho sietää Bioderman tuotteita täydellisesti. Jokainen ihonhoitotuote on tarkasteltu kliinisessä tutkimuksessa, ja se on luotu dermatologian, allergologian ja toksikologian asiantuntijoiden valvonnassa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1970, brändi on kehittänyt useita patentteja, esimerkiksi Bioderma Sensibio – Bioderman misellivesi – oli historian ensimmäinen puhdistusvesi ja nykyäänkin se on yksi suosituimmista. Bioderma Sébium -sarja taas sisältää patentoidun Fluidactiv-kompleksin, joka torjuu tehokkaasti kaikki rasvaisen ja ongelmaisen ihon merkit. Brändin tuotevalikoima sisältää hienostuneet ihonhoitotuotteet koko vartalolle. Tärkeää on, että Bioderma ei tarjoa vain väliaikaista helpotusta, vaan se hoitaa suoraan ongelman syytä. Varmista, että ihosi saa täydellisen hoidon!