Bioderma Nodé A Shampoo Rauhoittava Hiustenpesuaine Herkälle Päänahalle

Bioderma Nodé A Shampoo Rauhoittava Hiustenpesuaine Herkälle Päänahalle
Bioderma Nodé A Shampoo Rauhoittava Hiustenpesuaine Herkälle Päänahalle
400 ml
16,30

Koodi: BIR0827 | Varastossa
1
Posti (GLS) - 4 päivää Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle
keskiviikko 19.5.2021
UPS Air Mail
perjantai 14.5.2021

Kuvaus Bioderma Nodé A Shampoo
Ominaisuudet

Rauhoittava Bioderma Nodé A -shampoo on oikea valinta herkästä hiuspohjasta kärsiville. Se vahvistaa hauraita hiuksia ja hoitaa samalla hiuspohjan herkkää ihoa.

Ominaisuudet:

  • poistaa epäpuhtaudet hellävaraisesti
  • kosteuttaa ja rauhoittaa
  • vähentää kutinaa ja epämiellyttävää kireyden tunnetta
  • antistaattinen vaikutus
  • jättää hiukset silkinpehmeiksi ja kiiltäviksi

Tärkeimmät ainesosat:

  • hellävaraisesti puhdistava ainesosat
  • D-pantenoli

Käyttö:
Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Toista pesu kaksi kertaa peräkkäin. Shampoo sopii säännölliseen pesuun ja käytettäväksi yhdessä Bioderma Nodé A -hiusnaamion kanssa.

Ominaisuudet

Hiustyyppi
kaikki hiustyypit
Vaikutukset
Rauhoittava
Päänahan tyyppi
Herkkä Päänahka, normaali päänahka, kutiava päänahka

Tietoja brändistä Bioderma

Bioderma dermokosmetiikka perustuu ihon ja sen biologisten mekanismien tuntemiseen. Tämä tieteellinen lähestymistapa takaa tuotevalmisteet, jotka on kohdistettu eri ihotyypeille ja ihon erilaisille tarpeille. Bioderman kosmetiikka ei sisällä iholle haitallisia aineosia, kuten parabeeneja, ftalaatteja tai formaldehydejä. Jokaisen tuotteen koostumus perustuu kokonaan puhtaisiin aktiivisiin ainesosiin, jotka on löydetty ihosta – tämä takaa, että iho sietää Bioderman tuotteita täydellisesti. Jokainen ihonhoitotuote on tarkasteltu kliinisessä tutkimuksessa, ja se on luotu dermatologian, allergologian ja toksikologian asiantuntijoiden valvonnassa. Perustamisestaan lähtien vuonna 1970, brändi on kehittänyt useita patentteja, esimerkiksi Bioderma Sensibio – Bioderman misellivesi – oli historian ensimmäinen puhdistusvesi ja nykyäänkin se on yksi suosituimmista. Bioderma Sébium -sarja taas sisältää patentoidun Fluidactiv-kompleksin, joka torjuu tehokkaasti kaikki rasvaisen ja ongelmaisen ihon merkit. Brändin tuotevalikoima sisältää hienostuneet ihonhoitotuotteet koko vartalolle. Tärkeää on, että Bioderma ei tarjoa vain väliaikaista helpotusta, vaan se hoitaa suoraan ongelman syytä. Varmista, että ihosi saa täydellisen hoidon!

Arvostelu Bioderma Nodé A Shampoo