DovePurely Pampering Shea Butter Nestemäinen Saippua Täyttöpakkaus

Dove Purely Pampering Shea Butter Nestemäinen Saippua Täyttöpakkaus
Dove Purely Pampering Shea Butter Nestemäinen Saippua Täyttöpakkaus
Sheavoi Ja Vanilja 500 ml

Tämä tuote on tilapäisesti loppu | Koodi: DOV1489

Nestemäinen saippua Dove Purely Pampering Shea Butter ravitsee ja hoitaa ihoa ja puhdistaa sen hellävaraisesti, mutta tehokkaasti.

Ominaisuudet:

  • antaa iholle silkkisen pehmeyden
  • ravitsee ihoa
  • estää ihon kuivumista
  • virkistää ja lisää ihon elinvoimaa
  • hoitaa käsien ihoa

Käyttöohjeet:
Levitä märkiin käsiin ja vaahdota kevyesti. Huuhtele kädet huolellisesti. Sopii myös vartalolle.

Ominaisuudet

Ihotyyppi
kaikille ihotyypeille
Aktiiviset ainesosat
Sheavoi

Dove tarjoaa korkealaatuisia vartalohoitotuotteita, jotka takaavat ihollesi täydellisen ravinnon ja nesteytyksen. Ensimmäinen Dove tuote tuotiin Amerikan markkinoille vuonna 1957. Voidemainen saippuapala sisälsi 25% kosteusvoidetta ja aiheutti todellisen vallankumouksen vartalohoidossa, tarjoamalla vaihtoehdon tavalliselle saippualle, joka pikemmin kuivatti ihon.

Dove tuotteita, mukaan lukien deodorantit, antiperspirantit, saippuat, intiimihygieniaa, suihkutuotteet, kylpytuotteet ja vartalonhoitotuotteet, myydään nyt yli 75 maassa ympäri maailmaa. Brändi käyttää lukuisia innovatiivisia patentoituja teknologioita.

Dove edelleen uskoo tavoitteeseensa tarjota ravitsemusta ja kosteutusta iholle, ja brändin kutsumus ei ole vain tarjota laadukkaita tuotteita täydellisen vartalon- ja ihonhoitoon, vaan myös auttaa asiakkaita toteuttamaan kauneuspotentiaaliaan. Dove haluaa kaikkien tuntevan viehättävämmältä.